Ana Sayfa / Kadınca / Prof. Dr. Aylin Seçkin Georges neci, nereli ve kim?

Prof. Dr. Aylin Seçkin Georges neci, nereli ve kim?

Aylin Seçkin Georges aslen nereli, yaşı, eşi kim ve hangi üniversitede prof. soruları. Aylin Seçkin Georges Kimdir? Prof. Dr. Aylin Seçkin Georges kimdir? Akademik kariyerinde hangi alanlarda uzmanlaşmıştır? Çalışmaları ve yayınları hangi konuları kapsamaktadır? Hangi üniversitelerde çalışmalar yapmıştır? Sanat ve kültür ekonomisi üzerine hangi dergilerde yayınları bulunmaktadır? Hangi kitabı yayınlamıştır? Hangi üniversitelerde sabatik izninde bulunmuştur? Hangi yüksek lisans programını tamamlamıştır? Hangi startup’ın kurucu ortağı olmuştur? Hangi dersleri vermekte ve hangi konulara odaklanmaktadır? Aylin Seçkin’in akademik geçmişi ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi almak için okumaya devam edebilirsiniz.

Aylin seçkin Georges aslen nereli, kiminle evli ve karişeri bilgileri. Özel hastane ücretinden şikayet eden Prof. Kadın kim ve nereli. Prof. Dr. Aylin Seçkin Georges Kimdir, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Eğitim hayatına başladığı Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden 1991 yılında mezun olduktan sonra. Jean Monnet bursuyla Avrupa Ekonomisi üzerine master derecesini Université Libre de Bruxelles’den alarak akademik kariyerine başlamıştır. Daha sonra 1999 yılında Kanada’daki Carleton Üniversitesi’nde Ekonomi doktorasını tamamlamıştır.
Prof. Dr. Aylin Seçkin, Kanada’da Cirano Araştırma Merkezi, Montreal Üniversitesi ve Mount Allison Üniversitesi’nde çalıştıktan sonra. 2001 yılında Türkiye’ye dönerek Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’ne katılmıştır. 2015 yılında profesörlük derecesini almıştır. Sanat ve kültür ekonomisi ile sanat yatırımları konularında çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaları Empirical Economics, Journal of Cultural Economics, Economics Bulletin ve Economic Modelling gibi çeşitli akademik dergilerde yayınlanmıştır. Ayrıca, 2021 yılında Sanatın Ekonomisi adlı bir kitap yayınlamıştır. Prof. Seçkin, akademik kariyerinin bir döneminde Berkeley Üniversitesi ve Ottawa Üniversitesi’nde sabatik izninde bulunmuştur. 2021 yılında Bilgi Üniversitesi’nde Dijital Pazarlama yüksek lisansını tamamlamış. Aynı yıl yapay zeka temelli bir startup olan CroMagnon Art’ın kurucu ortağı olmuştur. Halen Bilgi Üniversitesi’nde Ticaret Teorisi, Para Teorisi, Spor Ekonomisi, Sanat ve Kültür Ekonomisi ve İnternet (Startup) Ekonomisi derslerini vermektedir. Prof. Dr. Aylin Seçkin, akademik geçmişi, yayınları ve girişimci kimliğiyle dikkat çeken bir isimdir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’ndeki öğretim üyeliği ve çalışmalarıyla öne çıkmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting