Ana Sayfa / Gündem / Prof. Dr. Tahir Uluç vuruldu

Prof. Dr. Tahir Uluç vuruldu

Konya’da bir profesör başka bir profesörü kampüs içinde ilahla vurdu. Prof. Dr. Tahir Uluç, Necmettin Erbakan Üniversitesi içinde vuruldu. Konya’daki Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesinden silah sesleri yükseldi. Bir profesör, başka bir profesörün kardeşi tarafından odasında silahlı saldırıya uğradı. Sağlık durumu iyi olan profesör hastanede tedavi altına alınırken polis ekipleri saldırıyla ilgisi olduğu iddiasıyla diğer profesörü gözaltına aldı. Silahlı saldırgan ise her yerde aranıyor.

Prof. Dr. Tahir Uluç Konya’da silahlı saldırıda vuruldu. Üniversitede Profesör profesörü silahla vurdu. Türk eğitim siteminin iflası prof silahlı saldırısıyla bir kez daha gözler önüne serildi Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesinde, 46 yaşındaki Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahir Uluç, fakültedeki odasında silahla yaralandı.

İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Uluç, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgisi olduğu iddiasıyla Prof. Dr. Galip A. gözaltına alındı, kardeşi İzzet A’nın da yakalanması için çalışma başlatıldı.

Konya'da Üniversite Öğretim Üyesi Tabancayla Yaralandı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünün, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada ise konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Konya'da Üniversite Öğretim Üyesi Tabancayla Yaralandı

Konya Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Bacağından yaralanan Uluç’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Sınırsız Hosting