Ana Sayfa / Kadınca / Prof. Oğuz Özyaral yaşı, neci, nereli?

Prof. Oğuz Özyaral yaşı, neci, nereli?

Prof. Dr. Oğuz Özyaral’ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Prof. Oğuz Özyaral kaç doğumlu, aslen nereli, neci ve kimdiri merak ediliyor. Corona Virüsü şüphesiyle hastanede tedavi altına alınan Prof. Dr. Oğuz Özyaral’ın testi pozitif çıktı.

Prof. Oğuz Özyaral’ın testi pozitif çıktı ve koronavirüse yakalanan ünlülerden biri oldu. Prof. Dr. Oğuz Özyaral yaşı kaç, durumu nasıl şimdiden merak edilmeye başlanıd. Ünlü sunucu Zahide Yetiş ile yaptığı canlı yayınlarda verdiği faydalı bilgilerle adından sıkça söz ettiren Halk sağlığı uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, geçtiğimiz günlerde koronavirüs şüphesiyle gittiği hastanede karantinaya alındı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özyaral, koronavirüs test sonucunun belli olduğunu söyledi.KOVİD-19 TANISI KONULDUSosyal medyadan paylaştığı bir video ile haberi duyuran Özyaral hakkında şunlar söyledi: “Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucunda Kovid-19 tanısı konulmuştur. Tedavi süreci devam etmekte olup kamuoyu tüm gelişmelerden adım adım bilgilendirilecektir.”Özyaral’ın Twitter hesabından şu ses kaydı paylaşıldı:

“Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Mehmet Fatih Velibeyoğlu ve Baş Hekim Yrd. Enfeksiyon Hast Uzmanı Dr. Nuray Abravcı ve hastanemiz Yönetiminde Sayın Nurullah Arıkan nezdinde tedavi sürecini yöneten herkese teşekkür ederiz.”

OĞUZ ÖZYARAL KİMDİR?

Oğuz Özyaral, 1956 yılında doğdu. Lisans eğitimini İşletme alanında, Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Mikrobiyolojide ve Doktorasını da yine aynı okulun aynı bölümünde yaptı. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Bölümünde Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi alanlarında yüksek lisans düzeyinde özel eğitim aldı.Profesör Doktor Oğuz Özyaral, şu anda İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev yapıyor. Televizyon programlarında da zaman zaman yer alan Profesör Doktor Oğuz Özyaral, sık sık Zahide Yetiş’in programına konuk oluyor.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting