Ana Sayfa / Genel / PTT şubeleri kapandı yardım evlere dağıtlıacak

PTT şubeleri kapandı yardım evlere dağıtlıacak

Sosyal yardım PTT tarafından evlere dağıtılacak şubeler kapatıldı. bin lira yardım artık PTT şubelerinden yapılmayacak yoğunluktan dolayı. Yoğunluk yaşanan PTT şubelerinin kapatılacağı belirtildi. Alınan yeni karar doğrultusunda ödemelerin artık PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimleri vasıtasıyla vatandaşların kendi ikametlerinde yapılacağı duyuruldu.

Son Dakika PTT haberi. PTT şubeleri geçici olarak kapatıldı. PTT şubeleri ne zaman açılacak neden kapandı sorusu. sosyal yardım bin lira evlere dağıtılacak PTT şubelerinden alınmayacak.

Yoğunluk yaşanan PTT şubeleri geçici kapatılacak. Sosyal yardım ödemeleri evlerde yapılacak. PTT dağıtıcıları, kolluk kuvvetleri ve bekçiler sosyal yardım ödemelerini evde yapacak.

Samsun Valiliği tarafından, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde yapılan bin TL ödemelerin 03 Nisan 2020 Cuma saat 10.00’dan itibaren PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimleri vasıtasıyla vatandaşların kendi ikametlerinde yapılacağı duyuruldu.

PTT ŞUBELERİNDE YOĞUNLUK

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde PTT şubesi önüne gelen vatandaşların sıra beklerken sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü. Bir çoğunda maske ve eldiven olmadığı gözlenen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Şube önüne gelen polis ve zabıta ekipleri, vatandaşları sosyal mesafe kuralı konusunda uyardı. Polislerin ısrarıyla mesafeli sıraya geçmek zorunda kalan vatandaşlar, sırayla içeri alındı.

Polis gün boyunca araçlardan anons yaparak kuralları hatırlattı.

PTT NE ZAMAN KURULDU?

İlk Posta Teşkilatı Tanzimat Fermanı ile yaşanan gelişmelerin sonucu olarak Osmanlı Devletinin tüm halkının ve yabancıların posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla Nezaret olarak 23 Ekim 1840 tarihinde kurulmuştur.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü ya da kısa adıyla PTT, Türkiye’nin posta örgütüdür. 2013 yılı Mayıs ayında TBMM’de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir.

PTT çalışma saatleri değişti mi? Türkiye’de uzun yıllardır vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle birçok iş yerinin çalışma saatleri değişti. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler “PTT kargo saat kaçta açılıyor?” sorusunun yanıtını merak ediyor. Hesap işlemleri, fatura ödemeleri, vergi işlemleri öde yapan PTT hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok iş yerinin çalışma saatleri değişti. PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. … Bu saatten sonra ise bir saatlik bir mola veren Kargo daha sonra öğlen 13.30’da mesaiye başlar. Kapanış saati olan 17.00’a kadar hizmet vermeye devam eder.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting