Ana Sayfa / Gündem / Putin’e suikast girişimi

Putin’e suikast girişimi

Ukrayna’dan Kremlin’e saldırı ve Putin’e suikast girişimi. Rus lider Putin, Ukrayna İHA’larınnı hedefi oldu ancak saldırı zamanında önlendi. Ukrayna’ya saldırılarına devam eden Rusya’dan bir iddia geldi. Kiev yönetiminin Rusya’ya İHA’larla saldırı girişiminde bulunulduğunu iddia eden Kremlin’den yapılan açıklamada, “Saldırıyı Putin’e karşı planlı bir terör eylemi olarak değerlendiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ukrayna, Rus Lider Putin’i öldürmek için Başkent Moskova’ya İHA’larla saldırdı. dünya putin7eyönelik suikast girişimini ve şimdi bundan sonra verilecek yanıtı konuşuyor. Rusya, Ukrayna7nın başkenti Kiev’i harabeye çevirebilir büyük sadırı her an olabilir.Ukrayna’ya saldırılarına devam eden Rusya’dan bir iddia geldi. Kiev yönetiminin Rusya’ya İHA’larla saldırı girişiminde bulunulduğunu iddia eden Kremlin’den yapılan açıklamada, “Saldırıyı Putin’e karşı planlı bir terör eylemi olarak değerlendiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

“MİSİLLEME HAKKIMIZI SAKLI TUTUYORUZ”
Rusya’dan yapılan açıklamada, “Kremlin’e insansız hava araçları ile saldırı düzenlendi. İHA’lar etkisiz hale getirildi. Saldırıyı Putin’e suikast girişimi olarak değerlendiriyoruz. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin zarar görmedi. Misilleme hakkımızı saklı tutuyoruz.” denildi.

HİÇBİR YER ZARAR GÖRMEDİ
Bununla birlikte Kremlin, Putin’in saldırılar esnasında Kremlin’de olmadığını ve Moskova dışında yer alan Novo Ogaryova’da çalıştığını bildirdi. Bölgedeki binaların hiçbirinin zarar görmediği ifade edildi. Moskova Belediyesi, şehir üstünde insansız hava araçlarının uçurulmasını yasakladı.

PROGRAMINI DEĞİŞTİRMEYECEK
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ise suikast girişiminin ardından Devlet Başkanı Putin’in çalışma programında bir değişiklik olmayacağını kaydetti.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting