Ana Sayfa / Kime Ait / Rahmi Koç adıyla kripto para reklamı

Rahmi Koç adıyla kripto para reklamı

Kripto para reklamları artık sınır da tanımıyor kural da. Bazı sanal paracılar ünlülerin adlarını kullanarak yalan haber ve yönlendirmelerle müşteri çekmeye çalışıyor milletin parasına göz dikiyor. son örnek Rahmi koç ve gazeteci Ceren Bektaş oldu. Dolandırıcıların son hedefi Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç oldu.

Yalan haber maalesef sizi hem paranızdan hem de çevreye olan duyarlılığınızdan koparabilir. İnternette sanal ve kripto para reklamları tam bir aldatmacaya, üçkağıtçılığa döndü. Bir internet sitesinde Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un HaberTürk kanalına çıkarak CryptoRobo isimli sanal para hakkında röportaj verdiği iddia edildi.

DOLANDIRICILAR YALAN HABERLE ÇIKAR SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORLAR

Müşteri tuzağı kuran sanal ve kripto paracılar (hepsini kastetmiyoruz sadece düzenbazları konu alıyoruz) ünlülerin ağzından da sizi kandırabilir paranızı alabilir. Koç’un Habertürk’ün başarılı sunucusu Ceren Bektaş’a konuştuğu ve söz konusu kripto parayı övdüğü yalanının bulunuduğu haberde Koç’un söz konusu kripto para sistemine para yatırdığını ve sistemin herkesi kısa sürede milyoner yaptığını ifade ettiği belirtiliyor.

Yalan haberle vatandaşların ilgisini bahse konu kripto paraya çekmeye çalışan dolandırıcılar bu şekilde çıkar elde etmeye çalışıyor.


CEREN BEKTAŞ’TAN AÇIKLAMA
Ünlü ve güzel televizyoncu ceren bektaş da bu düzenbazların son kurbanlarından biri oldu. Bahse konu dolandırıcılık girişimine tepki gösterenCeren Bektaş sosyal medya hesabından dolandırıcılar ile ilgili hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

SAKIN İNANMAYIN

Bektaş açıklamasında ”Bugün bir internet sitesinde Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç ile geçen hafta ana haber bülteninde bir röportaj yaptığım söylenerek, Sayın Koç’un ağzından bazı ifadelee yer verilmiştir. Böyle bir röportaj asla yapılmamıştır. Benim ve kurumumum adının kullanılarak yapılan bu uydurma haber için gerekli tüm hukuki süreçler başlatılmıştır” ifadelerini kullandı. Başkanı Rahmi Koç ve Habertürk’ün başarılı sunucusu Ceren Bektaş oldu

İlginizi Çekebilir

Kafe ve restoran boykotu büyüyor

Restoran ve kafelere yönelik fahiş fiyat boyoktu giderek büyüyor. birçok kafe ve restoran büyük ciro …

Sınırsız Hosting