Ana Sayfa / Manşet / Rain Yazılım Beşiktaş’a sponsor oldu

Rain Yazılım Beşiktaş’a sponsor oldu

Rain Yazılım kime ait, sahibi kim soruları. Beşiktaş’a sponsor olan Rain Yazılım kulübe ne kadar ödeyecek, Beşiktaş’ın sponsor geliri ne kadar soruları.

Rain Yazılım kime ait, kimin, sahibi ve Beşiktaş’a sponsor olması bilgileri. Beşiktaş, forma sponsoru Rain yazılım oldu. Beşiktaş, Rain Yazılım ve Ticaret A.Ş. ile toplamda 12 milyon 250 bin euro + KDV karşılığında sponsorluk anlaşması imzaladı. Rain Yazılım, 2022-23 ve 2023-24 sezonunda forma göğüs sponsoru, 2022-23 sezonunda Güney Tribün’e sponsor olacak.
Beşiktaş Futbol A.Ş., Vodafone Park “Güney Tribün” ve “Forma Göğüs” sponsorlukları için Rain Yazılım ve Ticaret A.Ş. ile anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.

Siyah-Beyazlılar, Rain Yazılım ve Ticaret A.Ş ile toplamda 12.5 milyon avro + KDV’lik sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı.

2023-24 sezonu sonuna kadar Güney Tribün Sponsorluğu
2022-23 sezonundan başlayıp, 2023-24 sezonu sonuna kadar olacak şekilde Forma Göğüs Sponsorluğu

Son Dakika: Beşiktaş, Rain Yazılım ile 12 milyon 250 bin euro değerinde forma göğüs sponsorluk anlaşması imzaladı

“BEŞİKTAŞ’IN MARKA DEĞERİ İÇİN ÖNEMLİDİR”

Başkan Ahmet Nur Çebi, sponsorluk anlaşmasında konuşuyor:

“Gelirleri artırma, giderleri düşürme yolunda büyük adımlar atıyor. Beşiktaş’ı profesyonelleştirme hayalimiz için çalışıyoruz. Dünya çapında bir marka olan Rain, forma göğüs sponsorumuz olacak 2 yıl. Tribünümüzde de görülecek.

“DAHA FAZLASINI ALACAĞIZ”

Umarım iki yıl değil, daha fazlası. Verilen ücret değil, en az iki katını sizden almayı düşünüyoruz. Değerli sponsorumuz şaka yapıyorum, ama lütfen hazırlıklı olun.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Sınırsız Hosting