Ana Sayfa / Gündem / Rakı ile giden en iyi 10 meze

Rakı ile giden en iyi 10 meze

Rakının yanında en iyi ne gider, hangi meze gider. kültür bakanlığı’na göre rakıyla yenilebilecek en güzel 10 meze listesi. hangi mezeler rakı ile güzel gider, rakı ile yenen mezeler listesi. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) uluslararası tanıtım çalışmalarını yürüttüğü ‘Go Turkey’ web sayfasında, 5’i soğuk, 5’i sıcak olmak üzere ‘en iyi 10 meze’ belirlendi.

Akşamcılar keyfi adamıdır özellikle rakıyı severler ve rakının yanında mezelere bayılırlar. peki rakının yanında giden en iyi mezeler hangisi, rakıyı ne ile içmeli Kültür ve Turizm bakanlığı, en iyi 10 rakı mezesini sıraladı.

EN İYİ 10 RAKI MEZESİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) uluslararası tanıtım çalışmalarını yürüttüğü ‘Go Turkey’ adlı web sayfasında mezeler için “Meze sizi doyurmak için değil, rakının tadını çıkarırken ağzınızdaki tadı değiştirmek için var. Hatta pek çok kişi, sohbetin rakınıza eşlik edecek en iyi meze olduğunu iddia edebilir” dendi.

ASLAN SÜTÜNÜN MEZELERİ

Hürriyet gazetesinin aktardığına göre rakı için de “Türklerin anason aromalı içeceği olan rakı, zaman zaman ‘aslan sütü’ olarak anılır” ifadesi kullanılan sayfada, en iyi 10 meze şöyle sıralandı:

Soğuk mezeler

1. Fava

2. Mercimek Köftesi

3. Deniz Börülcesi

4. Ezme

5. Çerkes Tavuk

Sıcak mezeler

1. Paçanga Börek

2. İçli Köfte

3. Pastırmalı Humus

4. Karides Güveç

5. Balık Kokoreç

İlginizi Çekebilir

Kobani davası kararları

Kobani davası kim ne kadar ceza aldı. terör örgütü PKK yöneticilerine büyük ceza. Kobani davası …

Sınırsız Hosting