Ana Sayfa / Kadınca / Ramo final tarihi

Ramo final tarihi

Ramo ne zaman final yapacak, Ramo dizisi neden bitiyor bilgisi. Show TV Ramo dizisi için final kararı verildi iddiası. Hikayesi Adana’da başlayıp İstanbul’da devam eden dizinin final yapacağı iddiaları sevenlerini üzdü. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları Ramo dizisi için final kararı alındığı konuşuluyor.

Ramo final mi yapacak ne zaman hayranları soruyor. Murat Yıldırım’ın başrol oynadığı Ramo için yolun sonu göründü iddiası. Show Tv ekranlarına Cuma günleri gelen Ramo dizisi hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Dizinin final yapacağı iddia edilirken haber kısa sürede sosyal medyada da yayıldı.

İki sezondur ekranlarda olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ramo dizisinin iki yıllık anlaşmasının dolması nedeniyle final yapacağı iddia edildi.

Ramo dizisine kanal ve yapım tarafından üçüncü sezon onayı verilmediği ve bu nedenle dizinin 30 Nisan 2021 tarihinde final bölümü ile son kez izleyici karşısına çıkacağı konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting