Ana Sayfa / Spor / Ramos Galatasaray’da mı?

Ramos Galatasaray’da mı?

Sergio Ramos Galatasaray transferi son aşamada her an imzalar atılabilir. Galatasray’ın 2023-2024 transferleri ve Ramos olayı aranıyor. Sergio Ramos’u kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandıran Galatasaray, futbolcunun taleplerini karşılamaya çok yakın. Dünyaca ünlü stoperin istediği ücret ile sarı-kırmızılıların teklifi arasında 1.5-2 milyon euro bandından bir fark kaldı.

Ramos, aslan olma yolunda. Galatasaray, dünya yıldızı Ramos’u bitirmek için son hamlesini yapıyor. Ramos’un hafta sonu imza şov yapması bekleniyor. Dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan Galatasaray, bir bomba daha patlatmak üzere. Sarı-kırmızılılar, Sergio Ramos ile görüşmelerinde sona geldi.

FARK 1.5-2 MİLYON EURO BANDINDA
Salim Manav’ın haberine göre; Galatasaray’ın Sergio Ramos’a yaptığı teklif garanti ücret, bonus ve sponsor desteği içeriyor. İspanyol stoperin istediği ücret ile sarı-kırmızılıların teklifi arasındaki fark 1.5-2 milyon euro bandında.
REAL MADRID’DE 101 GOL ATTI
Kariyerinde sayısız başarı bulunan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak PSG formasını giydi. Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol-1 asistlik performans gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, eflatun-beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting