Ana Sayfa / Kadınca / Rapçi Çakal nereli, gerçek adı ne?

Rapçi Çakal nereli, gerçek adı ne?

Rapçi Çakal gerçek adı ne, asıl ismi ne soruları. Rapçi Çakal nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri. Rapçi Çakal şarkıları neler ve kimdiri. Emirhan Çakal aslen nereli, neci ve kimdir soruları. 

Emirhan Çakal bilinen adıyla Rapçi Çakal aslen nereli, kaç yaşında ve kimdir. Son olarak ABD’de dünyanın en pahalı suyu olan ve 1 şişesi tam 3 bin 500 dolar olan sudan içen Rapçi Çakal dünyanın gündemine oturdu. Tam adı: Emirhan Çakal
Doğum tarihi: ..-..-1995
Doğum yeri: Bursa
Boyu: 1.73
Burcu: –
Ailesi: –
Mesleği: Müzisyen
Aktif Yılları: 2020-Günümüz

RAPÇİ ÇAKAL EMİRHAN ÇAKAL KAÇ YAŞINDA

Emirhan Çakal Kimdir? Mahvettim şarkısıyla gündem olan rap müzisyenidir.

1995 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Ailesi hakkında pek bir bilgiye rastlanılamayan Emirhan Çakal’ın kuzeni ”Heyceyn” lakabıyla bilinen Şehinşah’ın eski eşi Ceyda Yılmazer’dir. Bursa’da doğan Emirhan Çakal, şuan İstanbul’da yaşamaktadır.

İlkokul, ortaöğretim ve lise eğitimlerini Bursa’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimi almamıştır. Lise eğitiminden sonra İstanbul’a taşınarak çalışmaya başlamıştır.

Çeşitli işlerde çalıştıktan sonra İstanbul’da kendi işini kurup, kıyafet alıp-satımı yapmaya başlamıştır. Ticaret ve pazarlama işinde ilerlerken müziğe adım atmasını sağlayan Reckol lakaplı Recep Eker ile tanışmıştır. Arkadaş ortamıyla birlikte sürekli stüdyolara giden Çakal, müzikle alakalı hiç bilgisinin olmadığını ve stüdyoda öğrendiğini de belirtiyor.

İlk olarak 2020 yılında çıkardığı Puşt şarkısıyla gündeme gelen Çakal bu şarkının 30 bin izlenmesini ve dinlenmesini yeterli bulacağını belirtiyor. Puşt şarkısı şuan da yaklaşık 15 milyon izlenmeye sahiptir. Puşt şarkısından sonra 2021 yılının Ocak ayında Glock şarkısını, yine 2021 yılının Nisan ayında Perros Blancos Freestyle şarkısını çıkardı.

Perros Blancos Freestyle şarkısı youtube platformunda 20 milyon izlenmeye ulaşarak, trend listelerinde yerini aldı. Yine 2021 yılının Nisan ayında Glock 2.0 şarkısını çıkardı. Arkadaşlarıyla birlikte seslendirdiği rap şarkılarla istediği başarıya az da olsa ulaşan Çakal, yavaş yavaş tanınır hale gelmiştir.

2021 yılının Haziran ayına RARI şarkısını çıkaran Çakal, bu şarkıyı Kuty ve Reckol ile birlikte seslendirmiştir. Şarkı yaklaşık olarak 7,5 milyon izlenmeye ulaşmıştır. Çakal’ı tanınır hale getiren şarkı ise 2021 yılının Temmuz ayında çıkardığı Lütfen şarkısıdır. Şarkı kısa sürede youtube platformunda milyon izlenmelere ulaşırken trend listelerinde de yerini almıştır.

Sonrasında Çarşamba Tatili, Senorita Sinyale, Fiji, Minatoxkushina, Riv Riv Riv, Günaydın, Düşeş, Pişman gibi şarkılar çıkaran Çakal, son olarak 2021 yılının Ekim ayında Mahvettim adlı şarkıyı çıkarmıştır. Bu şarkıyla büyük başarılar yakalayan Çakal’ın Mahvettim şarkısı youtube platformunda 16 milyonluk izlenmeye ulaştı. Tiktok gibi sosyal medya platformunda şarkı sıklıkla kullanıldı.

Özel hayatı sır gibi olan Çakal’ın, son çıkardığı şarkısı Mahvettim’i eskiden sevdiği Gökçe adında bir kıza yazdığı biliniyor. Şuanda ise özel hayatı konusunda pek bir bilgi bulunmuyor.

Çakal’ın Şarkıları

  1. Puşt- Ekim 2020
  2. Glock- Ocak 2021
  3. Perros Blancos Freestyle- Nisan 2021
  4. GLOCK 2.0- Mayıs 2021
  5. RARI- Haziran 2021
  6. Lütfen-Temmuz 2021
  7. Çarşamba Tatili- Temmuz 2021
  8. SENORITA SINYALE- Temmuz 2021
  9. FIJI- Ağustos 2021
  10. MINATOXKUSHINA-Ağustos 2021
  11. Rıv Rıv Rıv- Ağustos 2021
  12. Günaydın- Eylül 2021
  13. Düşeş- Eylül 2021
  14. Pişman- Eylül 2021
  15. Mahvettim- Ekim 2021

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Sınırsız Hosting