Ana Sayfa / Yaşam / Rauf Tamer cenazesi ne zaman?

Rauf Tamer cenazesi ne zaman?

Rauf Tamer neci, nereli ve kim, Rauf Tamer ne zaman kaç yaşında neden öldü soruları. Yazar Rauf Tamer ne zaman nerede toprağa verilecek merak ediliyor. Gazeteci Rauf Tamer, geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybetti.

Rauf Tamer aslen nereli, eğitimi, yaşı ve kimdi bilgileri. Gazeteci Rauf Tamer öldü cenazesi ne zaman nereden kaldırılacak merak ediliyor. Posta Gazetesi yazarı Rauf Tamer, 86 yaşında hayatını kaybetti.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu İstanbul Ulus’ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Tamer’in, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı aktarıldı.

RAUF TAMER KİMDİR?

1937 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Rauf Tamer, Bursa Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.
1959’da Cumhuriyet Gazetesi spor muhabirliğiyle meslek hayatına başlayan Tamer, Ekspres, Tasvir, Yeni İstanbul, Tercüman, Hürriyet, Sabah ve Star’ın da aralarında bulunduğu pek çok gazetede görev yaptı.
Tamer, uzun yıllardır da Posta Gazetesi’nde gündemi değerlendirdiği yazılarıyla okurlarıyla buluşuyordu.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting