Ana Sayfa / Genel / Real Madrid-Barcelona maçı kaç kaç

Real Madrid-Barcelona maçı kaç kaç

Canlı R. Madrid Barcelona maçı kaç kaç, golleri kimler attı sorusu. Real Madrid – Barcelona maçının canlı aktarımı. La Liga’nın 9. haftasındaki El Clasico’da Real Madrid, Barcelona’yı konuk ediyor. İki takım da 22 puanla zirvede yer alırken averajla Barça liderlik koltuğunda oturuyor

Real Madrid-Barcelona canlı maçı, maç kaç kaç sorusu.

La Liga’nın 9. haftasındaki El Clasico’da Real Madrid, Barcelona’yı konuk ediyor.

STAT: Bernabeu
SAAT: 17.15
YAYIN: S Sport
HAKEM: Sanchez Martinez

REAL MADRID: 2 – BARCELONA: 0
(İkinci yarı oynanıyor…)

12′ Benzema, 35′ Valverde

REAL MADRID: Lunin, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Tchouameni, Kroos, Modric, Valverde, Vinicius, Benzema

BARCELONA: Ter Stegen, Roberto, Kounde, Garcia, Balde, Busquets, De Jong, Pedri, Raphinha, Dembele, Lewandowski

Barcelona ile oynadığı son altı resmi maçın beşini kazanan Real Madrid (1M), daha önceki 18 randevudaki galibiyet sayısını yakaladı (5G 4B 9M).

Real Madrid ile oynadığı son La Liga maçını 4-0 kazanan Barcelona, Kasım 2010’dan bu yana ilk kez rakibini üst üste iki karşılaşmada kalesini gole kapatarak mağlup etmek istiyor.

Real Madrid, sekizinci maçlar itibarıyla La Liga’da 1991/92’den (7G 1B) bu yana en fazla galibiyet aldığı sezonu geçiriyor (7G 1B).

Barcelona kaptanı Sergio Busquets, bu maçta oynaması ve galibiyet alması halinde El Clasico tarihinde en fazla resmi karşılaşma kazanan isim olan Francisco Gento’yu (21G) yakalayacak (20G).

Barcelona’da göreve başladıktan sonra Real Madrid’e rakip olduğu ilk La Liga maçını 4-0 kazanan Xavi Hernandez, bu karşılaşmada da gol yememesi durumunda bu rekabet tarihinde ilk iki randevusunu gol yemeden geçen ikinci teknik direktör olacak (Luis Carniglia; Real Madrid).

La Liga’nın 9. haftasındaki El Clasico’da Real Madrid, Barcelona’yı 2-1 mağlup etti.

Dev derbide gol perdesi erkenden açıldı. 12. dakikada hızlı gelişen Real Madrid atağında Toni Kroos takım arkadaşlarını atağa kaldırdı. Yarı sahasını tek başına geçen Alman yıldız, Busquets’in müdahalesiyle düşmesine rağmen pasını Vinicius Junior’a aktardı ve Brezilyalı futbolcu, Ter Stegen’le karşı karşıya kaldı. Vinicius Junior’un vuruşunda top kaleciden sekerken Benzema sol ayağıyla tamamladı ve skoru 1-0’a getirdi.

Bu golden sonra da Real Madrid ataklarını kesmedi. Dakikalar 35’i gösterdiğinde bu kez Federico Valverde sahne aldı: Ceza sahası dışından sol ayağıyla şık bir vuruş yapan Uruguaylı ilk yarının da sonucunu söyledi: 2-0.

Mücadelenin 80 dakikası geride kalırken rahatlamış görünen Real Madrid, Barca’nın farkı 1’e indirmesiyle de telaşa kapıldı. 83’te Ansu Fati soldan topu içeriye çevirirken Lewandowski topa tam dokunamayınca arka direkte Ferran Torres farkı 1’e indirdi.

Bu golden kısa süre sonra Barcelona, De Jong’un pasıyla bir kez daha pozisyona girdi; Ansu Fati’nin vuruşu direğin dibinden dışarı çıktı.

88. dakikada gelişen hızlı atakta Rodrygo, Garcia’nın müdahalesiyle yerde kaldı ve VAR incelemesi sonrasında Real Madrid penaltı kazandı.

90+1’de Rodrygo sağ köşeden topu ağlarla buluşturdu ve Real Madrid rahatladı: 3-1.

Real Madrid bu sonuçla puanını 25’e yükseltti ve liderliğe tırmandı. Barcelona ise ilk mağlubiyetini alırken haftayı 22 puanla tamamladı.

İlginizi Çekebilir

Canlı GS-FB maçı Var hakemi kim?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi izle maçın Var hakemi İtalyan oldu. Galaasaray-Fenerbahçe maçı ilk 11’leri ve kimler kadroda …

Sınırsız Hosting