Ana Sayfa / Kadınca / Recep İvedik 7 konusu ne, nerede çekilecek?

Recep İvedik 7 konusu ne, nerede çekilecek?

Recep İvedik 7 ne zaman sinemalara gelecek, Recep İvedik 7 konusu ne, kimler oynayacak ve Recep İvedik 7 nerede çekilecek soruları. Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 filmi için harekete geçti.

Recep İvedik 78 konusu, oyuncuları ve Recep İvedik nerede ne zaman çekilecek soruları. Recep İvedik serisinin 7. filmi için senaryo hazırlanıyor. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, “Recep İvedik 7″nin senaryosunu yazmaya başladığını “Geliyor gelmekte olan…” sözleriyle duyurdu.

NECEH İVEDİK 7 YENİ REKOR PEŞİNDE

Şahan Gökbakar, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak Recep İvedik serisinin yeni filminin senaryosunu yazmaya başladığını açıkladı. Film, serinin 7. filmi olacak.

Tüm zamanların en çok izlenen yerli filmleri sıralamasında ilk sırada 7 milyon 434 bin izleyiciyle “Recep İvedik 5”, ikinci sırasında 7 milyon 369 bin izleyiciyle “Recep İvedik 4” yer alıyor. Serinin en az izlenen filmi “Recep İvedik 3” ise 3 milyon 326 bin izleyiciyle 29. sırada yer alıyor.

2008 yılında vizyona giren ilk “Recep İvedik” filmi ile başlayan komedi serisinin son filmi “Recep İvedik 6”, 2019 yılında vizyona girdi.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting