Ana Sayfa / Genel / Rıdvan Dilmen, CHP’nin hedefinde

Rıdvan Dilmen, CHP’nin hedefinde

Rıdvan Dilmen evet kampanyası başlattı her kesimden destek ve tepki topladı. Rıdvan dilmen twitter ve Rıdvan Dilmen facebook hesaplarına yorum yağdı. CHP de Rıdvan dilmen için harekete geçti. CHP Sözcüsü Böke, Rıdvan Dilmen ve evetçilerin çıkar için ben de varım evet kampanyasına katıldığını savundu. 

Rıdvan Dilmen evet dedi kimi şeytan ayrıntıda gizlidir, kimi şeytana uyma kimi de evet destek verdim dedi. Rıdvan Dilmen’in evet kampanyası büyük yankı buldu. Ancak CHP ve özellikle Fenerbahçe taraftar grupları şeytan lakaplı Rıdvan Dilmen’e tepki gösterdi.

CHP’NİN RIDVAN DİLMEN VE EVET KAMPANYASINA TEPKİSİ

Evet çilerle hayır çılar cephesi şimdiden kutuplaştı gerilim tırmanıyor. Anayasa referandumu için ünlüler ve ünsüzler gruplara bölündü herkes bir koldan çakıyor kim önüne gelirse. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, bazı sporcuların sosyal medya üzerinden başlattığı referandumda “evet” kampanyasına ilişkin, “Ekmeğini taştan çıkarmak zorunda kalan milyonlar var Türkiye’de, onlar kendi yarınları için ‘hayır’ diyecekler ama belli ki kendi kazandığı milyonlar ancak sarayın vesayetine bağlı olanlar, Türkiye’yi yok etmek pahasına ‘evet’ demeyi göze almışlar.” dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Böke, MYK toplantısı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunarak, sorularını yanıtladı.

RIDVAN DİLMEN EVET DEDİ FENER TARAFTARI HAYIR DEDİ
Futbol oynadığı dönemlerde şeytan lakabıyla tanına Rıdvan Dilmen, başlattığı evet kampanyası ile toplumu adeta ortadan ikiye böldü. Rıdvan Dilmen’in başlattığı ‘evet’ kampanyası sosyal medyada büyük tepki çekti. Murat Boz, Burak Yılmaz ve Arda Turan’ın da katıldığı kampanya videosuna tepkiler artarak büyüyor. Ancak Rıdvan Dilmen’e asıl tepkiyi göstrenn kesim, Fenerbahçe taraftarı. Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu ‘Şeytan’ lakaplı Rıdvan Dilmen, ‘Evet’ açıklamasından sonra taraftardan ‘Fenerbahçe’nin yüz karası’ denilerek tepki topladı.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting