Ana Sayfa / Manşet / Rıdvan Dilmen’e Erdoğan şoku

Rıdvan Dilmen’e Erdoğan şoku

Spor yorumcusu olan ve futbolculuk döneminde “Şeytan” lakabıyla tanına Rıdvan Dilmen, Emine Erdoğan tarafından uyarıldı. Erdoğan ile fotoğraf çektirme derdine düşen Rıdvan dilmen büyük şok yaşadı. Bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için havalimanına giden Rıdvan Dilmen ile Emine Erdoğan arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündeme oturdu.

Rıdvan Dilmen’e emine Erdoğan ambargosu mu? Erdoğan ailesi Rıdvan Dilmen’i öteleyerek Mesut Özil’e ayrıcalık tanıdı Rıdvan Dilmen’in büyük hayal kırıklığı yaşadığı ve hala ne olduğunu anlamadığı öne sürülüyor.

Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık yüzde 52 oy alarak dünkü ikinci tur seçimlerini kazandı. Eski futbolcular Rıdvan Dilmen ve Mesut Özil, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için havalimanına gitti.Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmek için hamle yapan Rıdvan Dilmen ve Mesut Özil’e Emine Erdoğan müdahale etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına gitmek isteyen Rıdvan Dilmen’i durduran Emine Erdoğan, önce Mesut Özil’in fotoğraf çektirmesini istedi.

Rıdvan Dilmen ve Mesut Özil’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmek isteyen Rıdvan Dilmen'e Emine Erdoğan'dan uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmek isteyen Rıdvan Dilmen'e Emine Erdoğan'dan uyarı

Bu sırada Emine Erdoğan’ın Rıdvan Dilmen’e “Sizi yalnız alalım” dediği gözlendi. Bir kişinin cep telefonu kamerası ile çektiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting