Ana Sayfa / Manşet / Rıdvan Yılmaz Eintracht Frankfurt’a transfer oldu

Rıdvan Yılmaz Eintracht Frankfurt’a transfer oldu

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz’ı Alman futbol devi Eintracht Frankfurt’a sattı. Rıdvan Yılmaz’ın alacağı para ve bonservis bedeli de açıklandı.

Rıdvan Yılmaz, Almanya’ya transfer oldu. bu sezon Beşiktaş’tan giden oyuncular. Ramón Sánchez Pizjuán Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada İskoç devi Glasgow Ransgers’i mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi Kupası’nı müzesine götüren Alman devi Eintracht Frankfurt, Beşiktaş’ın yıldız ismini kadrosuna kattı. Alman devi bu transfer için Beşiktaş’a 6.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Fransız teknik adam Valérien Ismaël yönetiminde iddialı bir kadro kurarak taraftarlarını mutlu etmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta takımdan ayrılan ilk isim belli oldu.

Ramón Sánchez Pizjuán Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada İskoç devi Glasgow Ransgers’i mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi Kupası’nı müzesine götüren Alman devi Eintracht Frankfurt Beşiktaş’ın yıldız ismini kadrosuna kattı.

Panzerler 21 yaşındaki Rıdvan Yılmaz’î 6.5 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında kadrosuna kattı.

rid.jpg

Eintracht Frankfurt’un bu transfer için Beşiktaş’a ilk ödemeyi 31 Temmuz’da yapacağı öğrenildi.

Milli yıldız kısa süre içerisinde Almanya’ya giderek 5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting