Ana Sayfa / Kadınca / Rihanna milyarderler takımında

Rihanna milyarderler takımında

Rihanna servetiyle milyarderler takımınagirdi dünyanın en zengin kadınlarından biri oldu. Milyar dolarları olan ünlü kadınlardan biri de Rihanna oldu. Rihanna ülkesinin ilk milyarder kadını olarak tarihe geçti.

Rihanna parasıyla Forbes’in milyar dolarları olan isimler listesine eklendi. Rihanna’nın tek rakibi Elon Musk oldu servet artışında. dişi Elon Musk olma yolundaki Rihanna’nın bilinen parası ise 2 milyar dolara yakın. Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Forbes dergisinin her yıl hazırladığı milyarderler listesinde 1729. sırada yer aldı. Rihanna’nın 1.7 milyar dolar serveti olduğu belirtildi.

RİHANNA NEREDEN PARA KAZANIYOR

Rihanna, Forbes dergisinin her yıl hazırladığı milyarderler listesinde 1729. sırada yer aldı. Servetinin ana kaynağının müzik yerine, kozmetik markası Fenty Beauty olduğu öğrenildi.

Rihanna ile birlikte Yüzüklerin Efendisi film serisiyle tanınan ve farklı şirket ve yatırımları olan Peter Jackson da listeye ilk kez adım attı. Jackson listede 1929’uncu sıraya oturdu.

Forbes verilerine göre Rihanna’nın 1.7 milyar doları bulunurken, bu servetin kaynağının ise kozmetik girişimi Fenty Beauty olduğu kaydedildi. 36 yaşındaki Rihanna şirketi Fransız lüks LVMH şirketi ile ortak yürütürken, 2020’de 550 milyon dolar gelir elde ettiği de belirtildi. Rihanna ayrıca Savage x Fenty iç giyim markasının da yüzde 30’una sahip.Bu yıl ASAP Rocky ile bebek bekleyen Rihanna böylelikle Barbados’un ilk milyarderi oldu.

İlginizi Çekebilir

Göbekle gelen servet

Yasin cengiz, göbeğini sallayarak servet sahibi oldu. sosyal medya fenomeni Yasin cengiz bir göbek sallama …

Sınırsız Hosting