Ana Sayfa / Yaşam / Roma-Real Madrid canlı yayın kanalı saati

Roma-Real Madrid canlı yayın kanalı saati

Şampiyonlar Ligi canlı Roma Real Madrid maçının saati ve naklen yayın kanalı. İnternette canlı Roma Real Madrid maçını veren kanallar ve linkler araştırılıyor. bu gece Roma Real Madrid maçı var. cengiz Ünder Real Madrid’e karşı oynayacak. Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Kupanın favorileri arasında yer alan Real Madrid, Roma deplasmanından 3 puan ile ayrılarak grup liderliği konusunda avantaj elde etmek istiyor. Roma Real Madrid maçı saat kaçta başlayacak ve nasıl canlı izlenecek sorusu merak ediliyor. İşte detaylar…

Bu gece Roma Real Madrid Şampiyonlar ligi maçı var ve Cengiz Ünder sahada olacak. Roma Real maçının saati ve canlı yayın kanalı ile internette canlı maç yayınlayan siteler şimdiden araştırılmaya başladı. 27 kasım Şampiyonlar Ligi rövanş maçları ve saatleri.

Roma Real Madrid maçı futbol tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Roma Real Madrid maçını canlı izlemek isteyen taraftlarlar maça dair detayları araştırıyor. İki 9 puanı bulunan ekip de 3 puan peşinde olacak. İlk maçı Real Madrid sahasında 3-0 kazanmıştı. Peki, Roma – Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

ROMA REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasının Roma, Real Madrid ile mücadele edecek. 27 Kasım Salı Günü saat 23:00’te başlayacak mücadele beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak. Roma Real Madird maçını canlı izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Roma Real Madrid maçını izlemek ücretli üyelik gerektirebilir.

ROMA REAL MADRİD MAÇ DETAYLARI

Milli oyuncumuz Cengiz Ünder de ilk 11’de olacak. Udinese deplasmanında yedekti, Justin Kluivert yokları oynayınca oyuna dahil oldu ama skoru değiştiremedi. Bu akşam banko oynaması bekleniyor. Real Madrid’te kalede Courtois olacak, beklerde Carvajal ve Marcelo görev yapacak. Hücum üçlüsünün ‘Isco, Bale, Benzema’ olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting