Ana Sayfa / Kime Ait / Ronalda su şişesi adı oldu

Ronalda su şişesi adı oldu

Ronaldo’nun adı su şişesine verildi.  IKEA, yeni ürettiği su şişelerinin adını dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo’nun adını verdi. Mobilya ve ev dekorasyonu şirketi IKEA, Ronaldo’nun Portekiz- Macaristan maçı öncesi Cola Cola’nın hisselerinin çakılmasına sebep olan hareketini bir reklam fırsatına dönüştürdü ve ‘Ronaldo’ adını verdiği su şişelerini satışa çıkardı.

Ronaldo su şişesi adı oldu. IKEA reklamcılıkta yeni bir çığır açtı.

Portekizli tecrübeli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun EURO 2020’de Macaristan karşılaşması öncesi basın toplantısında masadaki Coca Cola şişelerini kaldırıp “Su için” diyerek elindeki su şişesini göstermesi, İsveç merkezli mobilya devi IKEA’ya ilham verdi.

IKEA Kanada’nın Instagram hesabından yapılan paylaşıma göre satılan şişelerden birine ‘Ronaldo’ adı verildi. Ürünün açıklamasında da ‘sadece su içmek için tekrar kullanılabilir şişe’ ifadeleri kullanıldı.

ikeaa.jpg

IKEA’DAN PR ÇIKIŞLARI

IKEA daha önce de ABD’li senatör Bernie Sanders’ın yeni başkan Joe Biden’ın yemin töreninde yün eldivenleriyle bir köşede bacak bacak üstüne atarak oturduğu halini pazarlama tekniği olarak kullanmıştı.

Game of Thrones dizisinde, karakterlerin giydiği kürk pelerinlerin IKEA kiliminden yapıldığının ortaya çıkmasının ardından mobilya devi, herkesin evinde ‘Jon Snow’ pelerini yapabilmesi için kılavuz yayınlamıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

27 bin Angus İskenderun’da

İskenderun ilçesi angus koktu. 27 bin Angus kesimlik olarak Türkiye’ye getirildi. Türkiye Brezilya7dan 27 bin …

Sınırsız Hosting