Ana Sayfa / Kime Ait / Ronaldo benzinsiz kaldı

Ronaldo benzinsiz kaldı

İngiltere’deki akaryakıt krizi ünlü futbolcu Ronaldo’yu yolda bıraktı. Ronaldo’nun ekibi benzin bulamadı 7 saat yolda bekledi. Ronaldo benzinsiz kaldı, aracı yol ortasında bekledi. İngiltere’nin AB’den ayrılmasıyla ülkede patlayan akaryakıt krizinin mağdurlarından biri de Ronaldo oldu. Portekizli aracın şoförü ve korumaları, araca 7 saat boyunca tek benzin alamadı.

Kraliçe’nin ülkesi akaryakıt krizinde ünlü futbolcu da benzinsiz kaldı. Ronaldo, sahada yıldızlaşırken maç sonucu  7 saat arabasını bekledi. Ronaldo’yu karşılamaya giden personel ekibi, benzin istasyonunda 7 saat bekledikten sonra bir damla benzin alamadan geri dönmek zorunda kaldı.İngiltere’deki akaryakıt sıkıntısı maddi güç ayırt etmiyor. Manchester United efsanesi Paul Scholes, geçtiğimiz günlerde aracıyla yolda kalmış ve elinde bidonla benzin istasyonu aramıştı. Bu durum Ronaldo‘ya da yansıdı.

EKİBİ KARŞILAYAMADI

Manchester United’ın Villarreal’i 2-1 yendiği maçta tarih yazan Ronaldo, çıkışta beklenmedik bir durumla karşılaştı. Ronaldo’nun şoförü ve korumaları, tam 7 saat benzin istasyonunda sıra bekledi.

Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazarken yolda kaldı! Lüks arabasına benzin alamadı

“YAĞMUR ALTINDA SAATLERCE BEKLEDİLER”

Ronaldo’nun 220 bin pound değerindeki Bentley marka aracının 7 saat benzin beklediği belirtildi. Bir görgü tanığı, “Adamlar ikisi saatlerce yağmur altında bekledi. Bir damla benzin alamadan gittiler” dedi.

Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazarken yolda kaldı! Lüks arabasına benzin alamadı

İlginizi Çekebilir

Emekliye KYK yurdu ücretsiz

Emekliler kamu sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak, emekliler KYK yurtlarında 1 ay ücretsiz kalabilecek. Kredi ve …

Sınırsız Hosting