Ana Sayfa / Manşet / Ronaldo Corona Virüs’e mi yakalandı?

Ronaldo Corona Virüs’e mi yakalandı?

Cristiano Ronaldo koronavirüs mü oldu karantinaya mı alındı soruları. Juventus’un Portekizli futbol yıldızı Ronaldo’nun ülkesinde koronavirüs nedeniyle karantinaya alındığı öne sürülüyor. Juventus’ta koronavirüs tespit edilen futbolcuların sayısı artıyor. Sky Italia’nın haberine göre Cristiano Ronaldo, Portekiz’in Madeira bölgesinde koronavirüs şüphesiyle karantina altına alındı.

Koronavirüs tespit edilen futbolcu Ronaldo karantinada iddiası. Ronaldo koronavirüs mü oldu soruları dünya spor kamuoyunda soruluyor. Juventus’ta savunma oyuncusu Rugani’nin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Cristiano Ronaldo şoku yaşandı. İzin günlerinde felç geçiren annesinin yanında olmak için Portekiz’e giden yıldız futbolcu bir süre Torino’ya dönmeyeceğini kulübe bildirdi.

Juventus bugün Torino’ya gitmesi beklenen oyuncusu için “Cristiano Ronaldo antrenmana katılmadı ve Portekiz’de kalarak İtalya’da halen devam etmekte olan sağlık kriziyle ilgili gelişmeleri bekliyor” ifadelerini kullandı.

Portekiz’in ayrıca İtalya’ya gidiş-geliş uçaklarını yasakladığını ve Ronaldo’nun bu nedenle de geri dönemeyeceği belirtildi.
Seria A’da 3 Nisan’a kadar ara verildi. Ayrıca takımlar antrenmanlarını en az 1 hafta boyunca askıya aldı.

Juventus’un Lyon ile Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı maç için hazırlıklarına devam ettiği belirtildi. Bu maçın ertelenme ihtimali olduğu da gelen bilgiler arasında…

RUFANİ’DE CORONA VİRÜS TESPİT EDİLMİŞTİ

DANİELE RUGANİ KİMDİR?

Daniele Rugani İtalya Seri A takımlarından Juventus’ta forma giyiyor. 29 Temmuz 1994 yılında İtalya’nın Sesto di Moriano ilinde dünyaya gelen Rugani profesyonel futbol kariyerine Empoli alt yapısında başladı. Stoper mevkisinde forma giyen Daniele Rugani, 1,90 boyunda!

Juventus, Rugani’nin corona virüse yakalandığını duyurdu

Juventus, Daniele Rugani’nin corona virüse yakalandığını açıkladı. Yapılan açıklamada futbolcunun yakın çevresinin gözetim altına alındığı belirtildi.

İtalya’da üç haftadır acil durum yaşanmasına neden olan Kovid-19 salgını, karşılaşmaların 3 Nisan’a kadar ertelendiği Serie A’ya da sıçradı.

Juventus kulübünden yapılan resmi açıklamada, 25 yaşındaki defans oyuncusu Rugani’nin Kovid-19 testinin pozitif çıktığı, ancak oyuncuda herhangi bir belirti olmadığı kaydedildi.

Açıklamada, “Juventus Futbol Kulübü şu anda onunla temasa geçenlerin sayımı da dahil olmak üzere yasaların gerektirdiği tüm izolasyon prosedürlerini etkinleştirmektedir.” ifadesi kullanıldı.

Rugani, Serie A’da yeni tip koronavirüs bulaşan ilk futbolcu oldu.

Ülkede, 21 Şubat Cuma günü patlak veren koronavirüs salgınında şu ana kadar hayatını kaybedenlerin sayısı 827’yi bulurken, hastalığın bulaştığı kişi sayısı ise 12 bin 462’ye ulaştı.

Milli futbolcumuz Merih Demiral da Juventus forması giyiyor.

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Sınırsız Hosting