Ana Sayfa / Manşet / Ronaldo Juventus’ta

Ronaldo Juventus’ta

Juventus’un Ronaldo için ödeyeceği bonservis bedeli ve Ronaldo’nun yıllık kazancı İtalya’da. Ronaldo Juventus’a transfer istedi. Cristiano Ronaldo’nun transferi konusunda Real Madrid ile Juventus arasındaki pazarlıklarda artık son aşamaya gelindi. Ronaldo’nun Juventus’a transferinin artık an meselesi olduğu konuşulmaya başlandı. Başkan Andrea Agnelli Ronaldo ile görüşmek için Yunanistan’a gitti.

Juventus Ronaldo’yu transfer etti. Ronaldo’nun alacağı para ve transfer bedeli.

Tüm dünyanın merakla beklediği Ronaldo’nun Juventus’a transferi resmileşti. Portekizli dünyaca ünlü yıldız futbolcu yeni sezonda İtalyan ekibnin formasını giyecek.

Real Madrid transferi resmen duyurdu. İtalyan ve İspanyol basınının iddiasına göre transfer için İtalyan kulübü Real’e 105 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti.

Juventus Başkanı Andrea Agnelli ve Türk eşi Deniz Akalın, bugün özel bir jetle Yunanistan’a hareket etmiş ve Ronaldo ile bir araya gelmişti.

Tüm dünyanın merakla beklediği Ronaldo’nun Juventus’a transferi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor…

İspanyol basınında yer alan iddialara göre Juventus, Cristiano Ronaldo görüşmelerinde sona yaklaştı. Juventus Başkanı Andrea Agnelli’nin bugün Pisa Havalimanın’da çekilen fotoğrafı sosyal medyada hızla yayılmaya başlayınca Juventus taraftarlarını da heyecan bastı.

İddiaya göre başkan özel uçağı ile Yunanistan’da tatil yapan Ronaldo ile görüşme yapmak üzere Kalamata’ya hareket etti.

Bu görüşmenin ardından 48 saat içince transferin resmen açıklanabileceği ifade ediliyor. 33 yaşındaki Ronaldo için belirlenen bonservis bedelinin 100 milyon Euro olduğu ve İtalyan ekibinin yıldız oyuncuya yıllık 30 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

İsmail Kartal’ı istemeyen oyuncular

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’a isyan bayrağı açan yerli ve yabancı futbolcular. Hangi Fenerbahçeli futbolcular İsmail Kartal’ı …

Sınırsız Hosting