Ana Sayfa / Genel / Ronaldo Milli Takım’ı bıraktı iddiası

Ronaldo Milli Takım’ı bıraktı iddiası

Portekiz milli takımında Ronaldo şoku yaşanıyor. Ronaldo bu yıl Portekiz milli takımıyla maçlara çıkmayacağını açıkladı. Ronaldo Juventus için milli takımdan ayrıldı. Juventus’un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo’nun Portekiz Milli Takımı’nın yılın kalan bölümünde oynayacağı üç karşılaşmada yer almayacağı öğrenildi.

Portekiz Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Ronaldo yıl sonuna kadar milli maçlarda oynamayacağını tüm enerjisini Juventus takımı için harcayacağını açıkladı. Juventus’un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo’nun 2019’un kalan bölümünde Portekiz Milli Takımı’ndaki yerini alamayacağı öğrenildi. Portekiz basınından O Jogo’da yer alan habere göre 33 yaşındaki futbolcu, Juve’ye alışma sürecini hızlı tamamlamak için milli takımdan affını istedi. Ronaldo, böylece ülkesinin UEFA Uluslar Ligi’nde çıkacağı Polonya ve İtalya karşılaşmalarda oynayamayacak. Yıldız futbolcunun İskoçya ile oynanacak hazırlık maçında da forma giymemesi bekleniyor. (FANATİK)

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da kaçak trafo opğerasyonu

Şanlıurfa ilçelerinde kaçak trafo operasyonları. Kaçak elektrik kullanan çiftçiler yakalandı. 100 bin nüfuslu ilçeye yetecek …

Sınırsız Hosting