Ana Sayfa / Spor / Ronaldo’nun su markası: URSU

Ronaldo’nun su markası: URSU

Ursu markalı sular Ronaldo’nun yeni su markası. Ronaldo sucu oldu su satarak servetine servet ekliyor. Cristiano Ronaldo, kendisine ait su markası URSU’nun lansmanı için Madrid’e gitti. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Portekizli yıldızın yeni markası şimdilik sadece seçkin marketlerde yerini alacak. URSU’nun bir süre sonra tüm dünyada satılmaya başlanacağı konuşuluyor.

URSU kime ait, ne markası kimin ve ne markası soruları yakında çok sorulacak. Ronaldo sucu oldu markası URSU. Suudi Arabistan’da sezonun bitmesiyle ticari işlerine yönelen Cristiano Ronaldo, yeni markasının lansmanı için Madrid’e gitti.

RONALDO YENİ MARKASINI TANITTI

Madrid’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Cristiano Ronaldo, URSU’yu, “URSU, organizmanın asiditesini telafi eden, organların canlılığını ve esenlik hissini geri kazandıran yüksek alkali içerikli doğal bir maden suyudur.” sözleriyle tanıttı.

SEÇKİN MARKETLERDE SATIŞTA

Şimdilik sadece seçkin marketlerde satışa sunulan URSU’nun yakın bir zamanda tüm dünyada satılmaya başlaması bekleniyor.

Bambaşka bir sektöre adım atan Ronaldo'nun yeni markası tüm evlere girecek

Bambaşka bir sektöre adım atan Ronaldo'nun yeni markası tüm evlere girecek

 

İlginizi Çekebilir

Santos BK’den istifa etmiyor

Beşiktaş’ta Santos krizi. Sözleşmem bitmeden gitmem diyen Santos, Beşiktaşlıları çıldırttı. Beşiktaş’ın ne başarısız teknik adamı  …

Sınırsız Hosting