Ana Sayfa / Manşet / Ronaldo’nun takımı şampiyon olamadı

Ronaldo’nun takımı şampiyon olamadı

Ronaldo’nun Suudi Arabistan’tda oynadığı takım ligi 2. bitirdi ve şampiyon olamadı. Ünlü futbolcu Ronaldo takımını şampiyon yapamadı ve büyük kariyer kaybı yaşadı.

Ronaldo tükenmişlik sendromu yaşıyor eski halinden eser kalmadı. Ronaldo’nun oynadığı Arabistan takımı ligi ancak 2. bitirebildi. Al Ittihad, Suudi Arabistan Pro Lig’de deplasmanda Al Fehia’yı 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Bitime 1 hafta kala elde edilen bu başarı, takımı ve taraftarları büyük bir sevince boğdu. Öte yandan, dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr, ligi 2. sırada tamamladı.

Sezon başında 2.5 yıl için 500 milyon euroya Al Nassr’a transfer olan Ronaldo, takımının bu sıralamada tamamlaması nedeniyle başarısızlık olarak değerlendirildi. Sosyal medyada yer alan yorumlar, Ronaldo’nun artık eski başarılarını tekrarlayamayacağı yönündeydi. Bu durumdan üzüntü duyan futbolseverler ve hayranları ise, dünyanın dört bir yanından Ronaldo’ya geçmiş olsun mesajları yolladı.

Al Ittihad, aldığı bu sonuçla doğrudan şampiyon olarak adını tarihe yazdırırken, Ronaldo’nun sıkıntılı geçen sezonu ve Al Nassr’ın 2. sırada tamamlaması, futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Miçe gırtlak kanseri

Kahtalı Miçe gırtlak kansere yakalandı. Kahta Miçe asıl adı ne, nereli e kim soruları. Kahtalı …

Sınırsız Hosting