Ana Sayfa / Kadınca / Ru dizisi izle GAİN

Ru dizisi izle GAİN

Ru dizisi Meryem Uzerli başrolde. GAİN Ru dizisi izle tüm bölümleri. Meryem Uzerli’nin son oynadığı Dizi Ru konusu ve diğer oyuncuları. Meryem Uzerli çekimleri Urla’da gerçekleşen yeni dizisi ‘Ru’ ile ekranlara dönüyor. GAİN’de izleyiciyle buluşacak ‘Ru’dan ilk tanıtım yayınlandı.

Ru dizi izle GAİN Meryem Uzerli başrolde. Meryem Uzerli Ru dizisi nerede çekildi seti nerede nerede yayınlanıyor bilgisi. Oyuncu Meryem Uzerli’nin yeni dizisi ‘Ru’, 24 Mayıs’ta GAİN’de izleyiciyle buluşacak.

Çekimleri Urla’da gerçekleştirilen dizi 8 bölümden oluşuyor.

Meryem Uzerli’nin başrolünde olduğu dizide Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi oyuncular yer alıyor.

Medyapım imzalı dizinin konusu şöyle:

“Bitti derken başlayan bir hikaye… 38 yaşında bir kadın ve 18 yaşında bir erkek: Reyan ile Uzer. Ege’de bir sahil kasabasında her şeye rağmen yaşanan sıra dışı bir aşk…”

Ru’, 24 Mayıs’ta sadece GAİN’de izleyicilerle buluşacak.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting