Ana Sayfa / Kadınca / Rüya Coriç neci, nereli ve kim/

Rüya Coriç neci, nereli ve kim/

Rüya Coriç aslen ereli, kaç doğumlu, eğitimi ve kimdir. Kızılcık Şerbeti dizisine katılan oyuncu Rüya Coriç hakkında tüm merak edilenler. Rüya Coriç Kızılcık Şerbeti dizisine dahil oluyor. Dizinin hayranları Rüya Coriç’in kim olduğunu merak ediyor. Peki, Rüya Coriç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti dizisi Rüzgar’ın eski sevgilisi Sibel kimdir? İşte ayrıntılar…

Rüya Coriç neci, nereli, yaşı, eğitimi. Rüya Coriç Kızılcık Şerbeti hangi karakteri oynayacak bilgisi. Rüya Coriç Kızılcık Şerbeti dizisinde Sibel karakteri ile dahil oluyor. Yurttaşlar Rüya Coriç’in kim olduğunu merak ediyor. Peki, Rüya Coriç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti dizisi Rüzgar’ın eski sevgilisi Sibel kimdir? İşte ayrıntılar…


RÜYA CORİÇ KİMDİR?Sunucu, manken ve oyuncu. 1996, Sırbistan doğumlu. 2019 yılı Best Model Of Turkey’e katılarak güzelliği ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Nişantaşı Üniversitesinde Sinema ve Televizyon okuyan Rüya Coriç, 2019 da Tv100 de 100’de 100 Hayatlar programında sunucu olarak yer almıştı.

Rüya Coriç, 2016’da ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı Deliormanlı filminde Cansu karakteri ile yer almıştı. Sonra Aşk yeniden, Kimse Bilmez, Emanet, altına Hücum, Köy düğünü gibi film ve dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

RÜYA CORİÇ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
Rüya Coriç 28 yaşındadır. Oyuncu Sırbistan doğumludur.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ SİBEL KİMDİR?
Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisine bu Cuma Rüya Coriç konuk oyuncu olacak. Aynı zamanda sunucu kimliğiyle de tanınan Coriç, dizide Rüzgâr’ın eski sevgilisi Sibel karakterine hayat verecek.

RÜYA CORİÇ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?
Köy Düğünü (Sinema Filmi 2023)

Altına Hücum (Sinema Filmi 2023)

Emanet (Cansu, TV Dizisi 2020-2023)

Her Şey Dahil (Sinema Filmi 2022)

Mutlu Aile Tablosu (Gizem, Sinema Filmi 2022)

Kimse Bilmez (TV Dizisi 2019)

Aşk Yeniden (TV Dizisi 2016)

Deliormanlı (Cansu, Sinema Filmi 2016)

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting