Ana Sayfa / Genel / Rüyamda ayna gördüm anlamı

Rüyamda ayna gördüm anlamı

Rüyalarda görülen ayna ne anlama gelir ve nasıl yorulmalı. Rüyada ayna kırılması anlamı iyi mi şer mi sorusu. 

Rüyaların anlamı ve yorulması. Ayna rüyası ve rüyasında ayna gören ve rüyasında aynanın kırıldığını gören bunu nasıl yormalı bilgisi. Rüyada ayna görmek; ayna hayra ve gurura delalet eder, bazı tabircilere göre kadındır, mürüvvete, kısmete de işarettir. Rüya görülen ayna güzelliği ve netliği ile farklı yorumlanmaktadır. Aynanın büyüklüğü, parlaklığı ve kiri nispetinde dereceye ve mertebeye delalet eder. Parlak bir aynaya bakmak gam ve üzüntüden kurtulmaya delalet eder. Aynanın paslı ve kirli olması rüyayı görenin kötü hali ile tabir olunur. Hastanın aynaya bakması vefat edeceğine işarettir. Bir çocuk aynaya baktığını görse kız kardeşi olur.

Aynada kendini farklı görmek; aynada gördüğü kadın ise kız çocuğu doğuracağına, aynada görülen erkek ise; erkek çocuk doğuracağına işarettir. Ayna gören kişi kendisini başka bir şekilde görmek rüya görenin malına, aklına zarar ve noksanlık geleceğine delalet eder. Aynada kendisini kadın görmek kız çocuğuyla rızıklanmaya, kız çocuğu olmaya ya da evliliğe işarettir. Aynada genç görmek düşman görmeye delalet eder. Aynada ihtiyar görmek sadık ve hayırlı dosta, saçını beyazlamış görmek, mertebeye ve kendini geliştirmeye, yükselmeye yorumlanır.

Aynada kendini sakallı görmek; aynada yüzünü güzel ve sakalını siyah gören kimse, istemediği halde halka dünya işlerinde ikram ve iyilik eder. Eğer sakalını beyaz görse fakirliğe düşer, bir rivayete göre makam ve mertebesi yükselir ve dini kuvvet bulur. Yüzünde beyaz kıl olduğunu ve onu kopardığını gören kimse makamını ve dinini kaybeder. Aynada kendini sakallı görmek din ve dünya işlerinde ikram ve iyiliğe işarettir. Aynada sakalını siyah görmek ve aslında sakalı bulunmak kıymet ve itibarının yükseleceğine, Allah’ı izninde aziz ve kerem sahibi olacağına delalet eder. Aynaya bakmak; aynaya bakmak ve kendi hayalini görmek evlenmeye, gurbette hanımı varsa geri döneceğine delalet eder. Yüksek bir makamda bulunuyorsa o makamdan ayrılacağına delalet eder. Aynaya baktığını ve kendini gören kişi erkekse ve evliyse eşine benzer bir oğlu olacağına, kadınsa aynada kendini gören için iyi bir eş ve dosta işaret eder. Memur ise, görevinden alınır, ziraatçıysa mahsulleri telef olur. Aynaya arkasını dönerek bakmak zarar ve ziyana ve fenalıklara ve dikkatli olması gerektiğine yorumlanır. Kendini aynaya bakmıyor görmek hasılı bu ve buna benzer zıt, ters şeyler görmek kötü bir hale uğranılacağına işaret eder. Rüya sahibi aynanın karşısında durup aynaya bakmamaya gayret gösteriyorsa rüyanızın yorumu bu şekilde mana kazanmış olur.

Aynanın kırıldığını görmek; hanımının vefat edeceğine işarettir. Kişi kadın ise hayallerinin boşa çıkmasına ve bazende kısmetinin kapanmasına delalet eder. Ayna kırılması görmek bir mühlet yalnız kalmaya ya da ayrılığa da işaret eder.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting