Ana Sayfa / Genel / Rüyamda kedi görme anlamı

Rüyamda kedi görme anlamı

Hayır olsun gece rüyamda kedi gördüm,. kendi beni tırmalıyordu bu ne anlama gelir rüyada görülen kedi neye yorulmalı diye soranlar var. Kediyi rüyada görmek, bir kedinin kendisini tırmaladığını rüyasında görmenin anlamı ve rüyada kedi görme hayır mı yer mi yorulmalı anlamı. 

En etkili rüya tabirine göre kediyi rüyada görmenin manası anlamı merak ediliyor. Rüyada kedi görmek en çok görülen rüyalar arasındadır. özellikle Türk toplumunda kedinin arı bir önemi olduğu için sık sık kediler rüyalarımıza girer.

RÜYADA KEDİ GÖRMEK
Rüyada kedi görmek farklı anlamlara gelebilir. Kediyi gördüğünüz şekle duruma, kedinin rengine vb. göre rüya tabiri değişebilmektedir. Temel olarak rüyada kedi görmek çocuk sahibi olacağınıza, eğer kadın iseniz eşinizden dolayı biraz sıkıntı çekeceğinize, etrafınızda düşmanlar olabileceğine işaret eder. Bunun yanında rüyada kedi görmek, çevresindekileri hile ile kandıran, samimiyetsiz olduğu kadar laubali ve iki yüzlü bir erkeğe de delalettir. Farklı bir rüya tabirine göre ise rüyada kedi görmek anne iseniz, çocuğunuza karşı gereğinden fazla zorlayıcı davranıyor ve eğitimini onu sıkacak bir şekilde vermeye çalışıyorsunuz demektir. Diğer bir tabirde ise rüyada kedi görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağınıza veya bir konu hususunda ümitsizliğe düşeceğinize yorulur. Sabah namazından sonra kedi görülmesi, altı gün boyunca devam edecek bir rahatsızlık geçireceğinize delalet eder.

Rüyada kedi görmeye dair şöyle bir psikolojik yorum yapılır. Rüyada kedi görmek bağımsız bir ruhu, kadınsı arzuları, yaratıcılık ve gücü sembolize eder. Ayrıca talihsizlik ve kötü şansı da temsil etmektedir. Rüya sembolü, rüyayı gören kişinin bir kedi sever olup olmadığına bağlı olarak ayrı bir anlama sahiptir. Kedi sevmeyen biriyseniz çevrenizde bulunan bir kişinin karakteriyle ilgili hoş olmayan şeyler fark etmiş fakat bunu kabul etmek istemiyor olabilirsiniz.

Rüyada kedi yavruları görmek
Rüya sahibinin yakın çevresini ve aile üyelerini ihmal ettiğini ve yeteri kadar ilgi göstermediğini, bu nedenle de ilişkilerinde bazı sıkıntıların olduğunu işaret eder. Rüyada kedi yavrusu görmek, aynı zamanda kişinin yakın dostlarından birinin kendisine ihtiyaç duyduğuna ve yardım beklediğine de yorumlanır. Farklı yorumlara göre yavru kedi gören kişi içinde bulunduğu süreçte para kaybeder veya beklediği paraları alamaz. İşlerin durgunlaştığına ve bereketin kaçacağına da yorumlanabilir. Görülen yavrular siyah ve beyaz renklerde ise, kişi hayati bir tehlike atlatır veya uzun sürecek bir hastalığa yakalanır.

Rüyada kedi yavrusu görmek
Rüyanda kedi yavrusu görmek bağımsızlığa doğru bir geçiş aşamasında olduğunuzu temsil eder. Bu bağımsızlık hayatınızın büyük bir kısmını etkileyeceği gibi basit kararlarınızla ilgili de olabilir. Bir diğer taraftan böyle bir rüya masumiyeti ve saflığı simgeler. Bir kedi yavrusunun bir köpek yavrusuna dönüştüğünü görmeniz kişisel hayatınızdaki bir dönüşüm anlamına gelir. Eğer yaşamınızda hali hazırda böyle bir dönüşüm yoksa hayatınızda bir değişiklik arıyor olabilirsiniz.

Rüyada kedinin öldüğünü görmek
Rüyada kedi ölmesi görmek bir görüşe göre; günahların bağışlanmasına, yaratılışta olduğu gibi yufka yüreklilik ve şefkatli olması gerektiğine delalet eder.

Rüyada kedinin kesildiğini görmek
Yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, ticaretinin genişleyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kedi ölüsü görmek
Rüyanızda bir kedi öldürmeniz, öldürülen bir kedi görmeniz veya kedinin kaybolması gibi kediye gelen zararla ilgili her türlü durum; özgürlüğünüzün kısıtlanmasıyla ilgilidir. Hiç de istemediğiniz bir şekilde kendi özgürlüğünüzü kısıtlıyor olabilirsiniz. Üstelik bu sizin seçiminiz de olabilir. Örnek vermek gerekirse; evlilik arifesindeki bir erkek böyle bir rüyayı görüyorsa evliliğin özgürlüğünü kısıtlayacağını düşünüyor olabilir. Bununla birlikte evlilik bu erkeğin kendi seçimidir.

Rüyada Kedi Pisliği Görmek
Parasal anlamda iyi gelişmeler yaşanacağına ve doğru yatırımlar sayesinde zengin bir hayat sürüleceğine işaret eder. Rüyada kedi pisliği gören kişi, başka kişilerle yaptığı ortaklıklar neticesinde işlerini büyütür. Devlet dairesinde çalışanlar için ise terfi anlamına gelir ve maaşına zam alır. Kedi pisliği görenin çevresi de zengin ve cömert kişilerden oluşur.

Rüyada kedi sürüsü görmek
Sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, kardeşlerin birlikte bir iş kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Rüyada kedilerin çiftleştiğini görmek
Rüyada kedilerin çiftleştiğini görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, işinde terfi edeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına işaret etmektedir.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting