Ana Sayfa / Genel / Rüyamda regl oldum görme

Rüyamda regl oldum görme

Regl olmak rüyada ne anlama gelir manası. Rüyasında adet olduğunu görmenin anlamı ve adet rüyalarının yorulması. Rüyada kan ve kanı rüyada görmenin anlamı. Yaygın bir inanış olarak, rüyada kan görmek iyiliğe, hayra yorulmaz. Çok eski çağlarda bir kişi rüyasında kan görürse savaş, salgın hastalık, deprem gibi toplumsal bir felaket olacağına inanılırdı. Günümüzde de buna benzer bir yaklaşım devam etmekle birlikte artık kan görülen tüm rüyaları aynı kefeye koymamak gerektiğini biliyoruz. Çünkü herkes rüyasında aynı şeyi görmüş olabilir fakat herkesin bu şeyle ilgili, gerçek hayatındaki deneyimleri ve bilgileri başka başkadır. Bir rüyayı sağlıklı yorumlayabilmek için de rüya sahibinin ne gördüğünden daha çok, onda hangi hisleri uyandırdığı önemlidir.

Rüyasında regl olduğunu görme ve rüyada adet olma anlamı manası yorulması. Rüyada adet kanaması görmek bu genel çerçeve içinde ama rüyayı gören kişinin özellikleri de göz ardı edilmeden değerlendirilmelidir. Elbette rüyayı gören kişinin yaşı ve cinsiyeti önemli ayırt edici faktörlerdir. Adet kanaması zihinlerde kadınların doğurganlık özelliğini çağrıştırır. Buna dayanarak adet kanaması görülen rüyaları bolluk, bereket, varlık, sevinç, müjdeli haber, sağlık yönünden yorumlamak mümkündür. Öte yandan adet kanaması toplumun genelinde hala saklanması gereken hatta utanç verici bir durum olarak görülüyor. Rüya sahibinin algısı bu yöndeyse rüyada adet kanı görmek, sıkıntılı bir süreci, hatalardan dönmesi başka bir deyişle tövbe edip günahlarından arınması gereken bir evreyi işaret ediyor olabilir.

Rüyada Tuvalette Adet Kanı Görmek
Rüyayı gören kişi eğer adet kanı gördüğünde bu durumdan memnun olduğunu söylüyorsa, kendisi ve ailesi için zor geçen bir dönemin nihayet sona ereceği söylenebilir. Rüya sahibi kendisini bu sıkıntılı dönemden kurtaracak olan bir haber alacak ya da yardım görecek denebilir.

Diğer yandan eğer bu rüya, gören kişiyi tedirgin ya da rahatsız ettiyse istenmeyen gelişmelerden söz edilebilir. Rüya sahibinin hayatının gidişatını ve düzenini bozacak, maddi ya da manevi kazanımlarını kaybetmesine sebep olacak, aile hayatında huzursuzluğa yol açacak olaylara karşı dikkatli olması tavsiye edilir.

Eğer rüya sahibi adet kanını çamaşırında gördüyse, ailesinden gizli bir işe kalkıştığı yorumu yapılır. Henüz kimsenin bilmediği ama öğrendiklerinde tepki göstereceklerinden emin olduğu bir olayla ilişki kurulabilir. Bu, sınavdan düşük not almak gibi basit bir olay ya da kötü alışkanlıklarından kaynaklanan büyük maddi kayıplar olabilir.

Rüyada Adet Kanının Aktığını Görmek
Bazı rüya yorumcuları, rüyasında adet kanını akarken gören kişiye kötü haber geleceği tahmininde bulunurlar. Diğer yandan kanın akıp gittiğini görmek, zor bir dönemin geçip gittiği şeklinde de yorumlanabilir. Rüya sahibinin adet kanı akarken verdiği duygusal tepki rüyayı daha doğru okumamıza yardım eder. Korku, üzüntü, sıkıntı gibi olumsuz duygular rüya sahibinin düze çıkmak için önünde hala bazı engeller olduğunun işareti sayılabilir.

Rüyada Adet Olduğunu Sanmak
Rüya sahibinin beklentilerini ifade eder. Rüya sahibi elinde olmayan sebeplerle zor bir duruma girmiştir ve bu zor durumdan çıkmak için de neredeyse dua etmekten başka yapacak bir şeyi yoktur.

Bir başka yorum da kişinin kendisinden şüphe etmesi yönündedir. Rüyasında adet olduğunu zanneden kişinin gerçek hayatta attığı adımlardan, başarıya ulaşmak için izlediği yoldan emin olmadığı söylenebilir.

Rüyada Adet Kanı Temizlemek
Rüyada adet kanı temizlemek, rüyayı gören kişinin kendi hayatıyla ilgili radikal kararlar arefesinde olduğu bir dönemin habercisi sayılabilir. Rüya sahibi hayattaki hedeflerine ulaşmak için şimdiye kadar yaptıklarından bir sonuç alamadıysa ya da aldığı sonuçlardan memnun olmadıysa durup düşünmeli ve gerekiyorsa her şeye sıfırdan başlamalıdır.

Rüyada adet kanı temizlemek ayrıca, biten bir ilişkinin ardından gelen yeni hayatı inşa süreci olarak da yorumlanır.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting