Ana Sayfa / Genel / Rüyamda taşlı yüzük taktım görmek
RÜYADA YÜZÜK GÖRME NEDİR?

Rüyamda taşlı yüzük taktım görmek

Rüyamda pırlanta yüzük takma anlamı, rüyamda altın yüzük takmak, rüyamda yüzük kaybetme, rüyamda yüzükler görmek anlamı ve yorulması. rüyada görülen yüzük ne anlama gelir manası ve yorulmaları ile en etkili rüya tabirleri. 

Rüyasında yüzük gören bunu nasıl neye yorumaladır bilgisi. Rüyamda altın yüzük pırlanta yüzük ve değerli yüzük görme anlamı ve yorulması. İşte yüzük rüyaları ile ilgili en dikkat çeken tabirler.

RÜYADA GÜMÜŞ YÜZÜK TAKMAK

Sağlık, bereket ve mutluluktur. Rüya sahibi zenginliğe kavuşacak, hayırlı evlat sahibi olacak ve aile hayatında büyük mutluluk yaşayacaktır. Kazandığı her kuruş alın teri, yediği her lokma ana sütü gibi aktır.

RÜYADA EVLİLİK YÜZÜĞÜ TAKMAK

Rüya sahibinin gönül eşine kavuşması ve onunla mutlu bir izdivaç yapması anlamına gelir. Rüya sahibi ömür boyu mutlu olacağı ve hayır göreceği bir kişi ile hayatını birleştirecek demektir.

RÜYADA ALTIN YÜZÜK TAKMAK

Altın yüzük takmak, sahip olunan servetin, mal varlığının artacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına ve kendi işinin patronu olacağına yorumlanır Güç anlamına gelir ve girilen her mecliste sözünün geçmesine yorumlanır. Altın yüzük, haramdan korkan, doğru yoldan ayrılmayan, ibadetine düşkün bir eş almak, hayır işlemek anlamına da gelir.

RÜYADA ALYANS TAKMAK

Alyans takan kişi bekarsa kısa zamanda çok mutlu olacağı, eşiyle iyi anlaşacağı, huzurlu bir evlilik yapar. Muradına ermeye, aklındakini yapmaya, hayallerine en güzeliyle kavuşmaya, gelinlik giymeye de yorumlanır.
RÜYADA YAKUT YÜZÜK TAKMAK

Her türlü cefanın, bugüne değin bitmeyen sıkıntıların, hastalıkların ve gözyaşlarının son bulacağına yorumlanır. Nihayet mutlu günlerin geleceğine, maddi anlamda güçlenmeye, servetini artırarak zengin kimseler arasında yer almaya tabir edilir.

RÜYADA ZÜMRÜT YÜZÜK TAKMAK

İtibarın yükselmesine, çalışılan işte yönetici olmak ve düşmanlarından kurtulmak, güçlenmek, resmi makamlarda yüksek mevkilerde görev yapmak, asil ve şöhretli bir hayat sürmek demektir. Zenginliğe, rızkın daim oluşuna, her açıdan şanslı olmaya yorumlanır.

RÜYADA PIRLANTA YÜZÜK TAKMAK

Evlilik yolunda adım atmaya, nişanlanmaya, sevilen kişiye kavuşmaya ve hasret gidermeye yorumlanır. Bekar kişiler için ummadıkları bir anda alacakları evlilik teklifine, yoğun bir aşk yaşamaya, duygusal, romantik zamanlar geçirmeye de tabir edilir.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting