Ana Sayfa / Kadınca / Rüzgar Erkoçlar evleniyor
RÜZGAR ERKOÇLAR EVLLİK

Rüzgar Erkoçlar evleniyor

Rüzgar Erkoçlar evlilik tarihi belli oluyor. Rüzgar Erkoçlar ile sevgilisi nikah masasına oturmak için tarih belirliyor. Kızken erkek olan dizi oyuncusu Rüzgar Erkoçlar koca oluyor. Rüzgar Erkoçlar ve sevgilisi Tuğba Beyazoğlu, parmaklarına birbirlerinin baş harfini dövdürdü. Evlilik yolunda olan çiftin aileleri de tanıştı.

Emret Komutanım dizisindeki Fatoş rolünü oynayan ve cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, evleniyor. Rüzgar Erkoçlar’ın sevgilisi Tuğba Beyazoğlu, gelinlik provasına da başlıyor. Yaklaşık 4 yıl önce yepyeni bir başlangıç yapan Rüzgar Erkoçlar, hayatını tam anlamıyla düzene soktu. Birçok iş denemesinden sonra istediği işi yapmaya başlayan Erkoçlar, aşkı da makyaj stilisti Tuğba Beyazoglu’nda buldu.

RÜZGAR ERKOÇLAR TUĞBA BEYZAOĞLU EVLİLİKLERİ

Tuğba Beyazoğlu ve Rüzgar Erkoçlar evlilik için gün sayıyor. Birbirine aşık çift sık sık sosyal medya paylaşımıyla da, aşklarını herkese gösteriyor. Geçtiğimiz hafta aşklarını parmaklarına dövdüren çiftin aileleri de tanıştı.
Beyazoğlu ve Erkoçlar çifti evlilik yolunda ilerliyor.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting