Ana Sayfa / Kadınca / Saadet Özsırkıntı, Cem Yılmaz’la anılıyor

Saadet Özsırkıntı, Cem Yılmaz’la anılıyor

Komedyen Cem Yılmaz işinden çok aşkları, sevgilileri ile şanına an ününe ün katmaya devam ediyor. Son iddia ise TV 8 sunucularından Saadet Özsırkıntı’nın Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi olduğu. Hatta magazin haberlerine göre Saadet Özsırkıntı, Cem Yılmaz’ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı takipten bile çıkarmış. Bakalım iddialara göre Cem Yılmaz’ın eski sevgilisi ne diyecek bu olaylara.

Saadet Özsırkıntı neci, yaşı, nereli ve kim daha çok merak edilir oldu. Cem Yılmaz sevgili koleksiyonuna yeni bir isim daha eklendi diyor magazin dünyasının önde gelen isimleri. Cem Yılmaz ile yakınlaştığı konuşulan ünlü sunucu Saadet Özsırkıntı, yıllar önce O Ses Türkiye çekimlerinde övgüler yağdırdığı Serenay Sarıkaya’yı Instagram’da takipten çıkardığı iddia edildi.

SERANAY SARIKAYA TAKİPTEN ÇIKARILDI
Bir süredir birlikte olduğu Serenay Sarıkaya ile yollarını ayıran komedyen Cem Yılmaz’ın TV8 ekranlarının sempatik sunucusu Saadet Özsırkıntı ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yılmaz’la aşk yaşadığı konuşulan Sırkıntı, Instagram hesabından Serenay Sarıkaya’yı takipten çıkardığı iddia edildi. Öte yandan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasından sunuculuk yapan Özsırkıntı’nın konuk olarak gelen Serenay Sarıkaya’ya övgü yağdırdığı görüntüler yeniden gündem oldu.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Sınırsız Hosting