Ana Sayfa / Spor / Sabri Gülel neci, nereli ve kim?

Sabri Gülel neci, nereli ve kim?

Sabri Gülel ne iş yapıyor, nereli, yaşı vce kimdiri merak ediliyor. Antalyaspor’un yeni Başkanı Sabri Güle yaşamı, kariyeri ve mesleği bilgileri. Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da başkan Aziz Çetin, görevinden istifa etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “31 Mayıs 2021 tarihinden itibaren başkanlık görevini yürüten Sn. Av. Aziz Çetin’in görevi bırakma kararı almasından sonra başkanlık görevine Sn. Sabri Gülel’in getirilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Sn. Av. Aziz Çetin Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı olarak görevine devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

Sabri Gülel neci, nereli ve kim soruluyor. Sabri Gülel Antalyaspor’un yeni başkanı oldu. Antalyaspor’da başkan Aziz Çetin aldığı sürpriz kararla herkesi şaşırttı. Çetin’in kulüp başkanlığını bıraktığı ancak dernek başkanlığındaki görevine devam edeceği belirtildi.

“YENİ BAŞKAN SABRİ GÜLEL OLDU”
Antalyaspor’dan yapılan açıklamada, “Antalyaspor A.Ş’nin bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; 31 Mayıs 2021 tarihinden itibaren başkanlık görevini yürüten Sn. Av. Aziz Çetin’in görevi bırakma kararı almasından sonra başkanlık görevine Sn. Sabri Gülel’in getirilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Sn. Av. Aziz Çetin Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı olarak görevine devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.” ifadeleri kullanıldı.
“İSTİFA EDECEĞİM”
İstifa kararının öncesinde açıklamada bulunan Çetin, “Bu bir bayrak yarışı. Değişim zamanının geldiğini düşünüyorum. Hem Antalyaspor A.Ş hem de Antalyaspor Derneği başkanıydım. Ancak gördüm ki bazı projelerin yapılabilmesi için derneğe daha fazla zaman ayırmam gerekiyor. O yüzden kulüp başkanlığından istifa edeceğim.

“YENİ BAŞKAN ARAMIZDAN BİRİ OLACAK”
Dernekteki görevimi bu şartlarda daha iyi yerine getireceğim. Kulüp başkanlığına gelecek olan kişi de zaten yabancı değil, aramızdan bir arkadaşımız olacak” ifadelerini kullanmıştı.

SABRİ GÜLEL MEMLEKETİ, YAŞI, İŞİ

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Sabri Gülel var. Sabri Gülel son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Sabri Gülel kimdir? Sabri Gülel kaç yaşında? Sabri Gülel nereli, mesleği Ne? İşte detaylar:

sabri-haber-ici.jpg

SABRİ GÜLEL KİMDİR?

Sabri Gülel, 1 Nisan 1974 tarihinde Antalya’da dünyaya geldi. Antalya Ticaret Lisesi mezunu olan Sabri Gülel, profesyonel iş yaşamına 1991 senesinde Antalya’da aile şirketinde başladı. Sabri Gülel, 1994 yılında Gülel Gıda A.Ş.’nin Genel Müdürü oldu. 2003 yılında da merkezi İstanbul’da bulunan Kemal Kükrer markasının Genel Müdürlüğünü üstlendi.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı Ali Koç’un listesinde

Acun Ilıcalı, Ali Koç’un yönetim kurulu listesine girdi. Fenerbahçe’de Acun Ilıcalı yönetici oluyor. Acun Ilıcalı, …

Sınırsız Hosting