Ana Sayfa / Ekonomi / Sacha Boey transferi açıklandı

Sacha Boey transferi açıklandı

Galatasaray, Sacha Boey transferini resmen açıkladı Türk futbolu için rekor transfer ücreti. Galatasaray, Sacha Boeyun transferi için 30+5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Almanyanın Bayern Münih ekibiyle anlaşmaya varıldığını açıkladı

Bayern Münih Sacha Boey için 30+5 milyon Eurıo transfer ücret ödeyecek. Galatasaray tarihinin en büyük transferi gerçekleşti. Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Galatasaray’ın sağ bek yıldızı Sacha Boey transferini resmen açıkladı. Galatasaray’dan yapılan açıklamada ise transferin 30 milyon euro ve bonuslarla gerçekleştiği belirtildi.
Galatasaray’ın Fransız sağ beki Sacha Boey resmen Bayern Münih’e transfer oldu. Alman ekibi Bayern Münih, Boey transferini, ‘Şimdi başlıyor’ sözleriyle duyurdu. Galatasaray’dan yapılan açıklamada oyuncunun bonservis bedelinin 30 milyon euro olduğu ve 5 milyon euro da bonus maddeleri konulduğu belirtildi.

GALATASARAY’DAN KAP AÇIKLAMASI

Yapılan anlaşmaya göre transfer gelirimiz net 30.000.000 euro olup FC Bayern München AG, şirketimize net 5.000.000 euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir.

Ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda FC Bayern München AG gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını şirketimize ödeyecektir.

Buna ek olarak iki tane hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşılmış olup FC Bayern München AG, müsabakalar kapsamında gerçekleşecek kârın %50’sini şirketimize ödeyecektir.

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Sınırsız Hosting