Ana Sayfa / Kadınca / Sadakatsiz 6. bölüm ne oldu?

Sadakatsiz 6. bölüm ne oldu?

Sadakatsiz 6. bölüm fragmanı ve dizisi ne oldu? Sadakatsiz RTÜK cezası ne oldu ve Sadakatsiz devam edecek mi yoksa Kanal D Sadakatsiz dizisini yayından kaldıracak mı sorusu. Sadakatsiz’de aldatma bölümü olay oldu. Kanal D’nin dikkat çeken dizisi Sadakatsiz’in 6. yeni bölümü ekrana gelecek. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un uyarladığı ‘’Sadakatsiz’’de Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen ve Burak Sergen eşlik ediyor.

Sadakatsiz 6. bölüm merak konusu olurken yabancı bir uyarlama olan Sadakatsiz dizisinin Türk örf ve adetlerine uygun olmadığı belirtiliyor tartışılıyor. Sadakatsiz’de aldatma sahneleri RTÜK’e takılmıştı. Sadakatsiz 5. bölüm yayınlandı. İddialı dizi Sadakatsiz her Çarşamba akşamı Kanal D’de ekrana geliyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi Tekirdağ’da çekiliyor. BBC Studios’un “Doctor Foster” dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova’nın üstlendiği Sadakatsiz dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

SADAKATSİZ ALDATMA İLE GÜNDEMDE
Sadakatsiz 5. Bölüm: Volkan, Asya ve Ali’nin, Derin, Haluk ve Gönül ile restorandaki sürpriz karşılaşmaları ipleri gerecektir. Öte yandan Volkan’ın mali durumuyla alakalı ulaştığı sonuç, Asya’nın intikam planını yavaş yavaş sona doğru yaklaştıracaktır. Her şeyin çözüme ulaşmaya başlaması, Volkan ve Derin için zor günlerin habercisidir

Sadakatsiz 4. Bölüm: Asya, kayınvalidesi Saliha’nın yanından evine döndüğünde, kendini oğlu Ali ile beklenmedik bir konuşmanın içinde bulur. Ertesi gün aldıkları bir haber ise, Asya ile Volkan’ı derinden sarsar ve Asya’nın yeni bir karar almasına sebep olur. Bu yeni kararın sonunda tanık olduğu şey ise, Asya’nın gözünü karartacak, gizemli ve sert bir oyunun başlangıcı olacaktır.

Sadakatsiz 3. Bölüm: Eşi Volkan ve tüm dostları tarafından ihanete uğradığını öğrenen Asya, Volkan’la yüzleşmeye karar verir. Öte yandan Ali’nin babasıyla kampa gitmek için kurduğu hayaller, Asya’nın kararını etkileyecektir. Volkan ve Ali kamptayken Asya’yı hastanede bekleyen büyük bir sürpriz ise, tüm dengeleri alt üst edecektir.!

Sadakatsiz 2. Bölüm: Eşi Volkan ve tüm dostları tarafından ihanete uğradığını öğrenen Asya, Volkan’la yüzleşmeye karar verir. Öte yandan Ali’nin babasıyla kampa gitmek için kurduğu hayaller, Asya’nın kararını etkileyecektir. Volkan ve Ali kamptayken Asya’yı hastanede bekleyen büyük bir sürpriz ise, tüm dengeleri alt üst edecektir.

Sadakatsiz Konusu

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır… Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri… Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

Sadakatsiz Oyuncu Kadrosu

Başrollerinin yanı sıra dizinin kadrosu da oldukça dikkat çekici. Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu, Sadakatsiz’de izleyici karşısına çıkacak.

 

İlginizi Çekebilir

Demet Akalın Survivor 2024’te jüri

Survivor 2024 birleşme partisi izle, demet Akalın yarışmada jüri üyesi. Demet Akalın Dominik’e gitti Survivord …

Sınırsız Hosting