Ana Sayfa / Kadınca / Sadakatsiz intikam sahnesi

Sadakatsiz intikam sahnesi

Sadakatsiz 7. bölüm izle fragmanı geldi mi sorusu. Sadakatsiz 6. bölüm full izle ihanete intikam sahnesi. Asya intikamını aldı sadakatsiz’de. sadakatsiz dizisi aldatma, ihanet ve intikam bölümleri büyük ilgi çekti. Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, dün akşam 6. bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde olduğu dizide Asya, kendisini Derin’le aldatan Volkan’dan intikamını almak için ilk hamlesini yaptı.

Sadakatsiz son bölüm izle (Sadakatsiz 6. bölüm izle) sadakatsiz 7. bölüm olayları ve fragmanı geldi mi sorusu. Sadakatsiz’de Asya, kendisini aldatan eşinden intikamını fena aldı. Dizinin ilk tanıtımlarında da yer alan ve merakla beklenen Asya’nın intikam sahnesi, 6. son bölümde yayınlandı. Derin’in ailesine sürpriz bir ziyaret yapan Asya, yemekte eşi Volkan ile Derin’in yasak aşklarını açıkladı.

HERKESTEN İNTİKAMINI ALDI

Derin’in ailesiyle toplu bir yemek yiyen Asya, söz alarak “Kocam beni 2 yıldır genç bir kadınla aldatıyor, hem de sizin kızınızla. Ayrıca kızınız kocamdan hamile” dedi. Asya amacına ulaşırken Derin, ailesi ve Volkan ne yapacağını bilemedi. Bununla da yetinmeyen Asya, Derin ve Volkan’ın ilişkilerini bildiği halde susan arkadaşlarından da intikamını aldı.

Sadakatsiz'de nefes kesen sahne! Asya, kendisini aldatan eşinden intikamını aldı

 

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting