Ana Sayfa / Yaşam / Sadık Soylu neci, kim ve nereli

Sadık Soylu neci, kim ve nereli

Sadık Soylu aslen nereli, kim, neci ve nerede yaşıyor? Süleyman soylu’nun akrabası olan sadık soylu mesleği ne ve ne iş yapıyor merak ediliyor.

Sadık Soylu neci, nereli ve kim. Sedat Peker’in videolarında adından sıkça bahsedilen Sadık Soylu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun akrabası. Peki Sadık soylu ne iş yapıyor özelliği ne ve neden gündem oldu soruluyor. Sadık Soylu Çevre Bakanı Danışmanı olarak biliniyor. Aslen Trabzon Of’lu olarak bilinen Sadık Soylu 23 Eylül 2011 yılında danışmanlık görevini üstlenmişti. Erdoğan Bayraktar’ın danışmanlık görevini üstlenen Sadık Soylu şu an ne iş yapıyor bilinmiyor.

SEDAT PEKER SADIK SOYLU HAKKINDA NE DEDE?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda görevli bürokrat Erdal Kayapınar hakkında açılan FETÖ soruşturmasının kapatıldığını iddia etti.

Sedat Peker, YouTube kanalından yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun akrabası olduğu belirtilen Sadık Soylu’nun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bürokratları ile Ankara Çankaya’daki bir iş merkezinde sık sık görüştüğünü söyledi.

Sadık Soylu isimli kişinin görevi olmamasına rağmen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda olduğunu ifade eden Peker, Erdal Kayapınar isimli bürokratla olan yakın ilişkiyi de anlattı.

Peker, “Süleyman Soylu’nun yeğeni Sadık Soylu Ankara’da müsteşar gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yerleşmiş, sanki bakanlığı Murat Kurum değil Sadık Soylu yönetiyor. Sadık Soylu Ankara’da devlete ait Next Level iş merkezinde sürekli bürokrat ve iş insanlarıyla görüşüyor.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting