Ana Sayfa / Kadınca / Şahan Gökbakar için harekete geçildi

Şahan Gökbakar için harekete geçildi

Recep İvedik karakteriyle tanınan Şahan Gökbakar bu kez özel mülk haberiyle gündeme geldi ancak bu kez güldürmedi. Recep İvedik serisinde olmadık işlere imza atan Şahan Gökbakar’ın filmin etkisinde kalıp kalmadığı merak ediliyor. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, komedyen Şahan Gökbakar’ın Marmaris’teki bir koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırıp, ‘Özel mülktür’ tabelası astığı iddialarıyla ilgili olarak inceleme başlattı.

Şahan Gökbakar, özel mülk haberiyle gündemde. Şahan Gökbakar, Marmaris’te turistik Selimiye ile Turgut Mahallesi arasında bulunan Delikyol mevkiindeki karadan ulaşımın olmadığı koyda bir süre önce Ankara’daki bir profesörden 10 milyon liraya dubleks villa satın aldı.

Gökbakar, iddiaya göre, Marmaris’e 67 kilometre mesafedeki mahallede satın aldığı villasının önündeki sahile izinsiz iskele yaptırıp, ‘Özel mülktür girilmez’ tabelası astı, sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bıraktı. Konuyla ilgili paylaşımlar ve haberlerin ardından Muğla İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü söz konusu alan ile ilgili inceleme başlattı.

Marmaris Belediyesi yetkilileri konunun kendi sorumluluk alanlarında olmadığını, Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise kendilerine konuyla ilgili bir talep gelmediğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Sınırsız Hosting