Ana Sayfa / Gündem / Şahan Gökbakar, MHP’nin hedefinde

Şahan Gökbakar, MHP’nin hedefinde

MHP, Şahan Gökbakar’ı hedef aldı. Siyaset magazinleşiyor, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Şahan Gökbakar eleştirisi ile dikkat çekti. Recep İvedik filmleri ile milyonların tanıdığı Şahan Gökbakar, MHP’lilerin hedefinde. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şahan Gökbakar’ı hedef aldı.

Siyaset ve sanat dünyası da polemiklerin ortasında. siyasetçi sanatçıya, sanatçı siyasetçiyle saydırmaktan geri durmuyor. Türkiye’de dev meseleler büyürken hem siyasetçisi hem de sanatçısı birbirine giydirme derdinde, eleştirme hevesinde. Son örnek MHP’li Yönter ile Gökbakar arasında yaşandı. siyasetin ve sanat dünyasının geldiği son nokta vatandaşlarca acı bir tebüssümle takip ediliyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şahan Gökbakar’ı hedef aldı.

Yönter, Şahan Gökbakar ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Seviyen aynen Recep İvedik…Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma, çünkü düşmüşsün düşeceğin kadar…Ancak Türk devleti güçlüdür bunu da traji komik aklından çıkarma…Güldürmeden önce utanmayı dene!

İlginizi Çekebilir

Yeni öğretmen ataması tarihi

Öğretmen ataması, kaç öğretmen atanacak hangi branşlarda öğretmen alınacak MEB açıklıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf …

Sınırsız Hosting