Ana Sayfa / Kime Ait / Şahan Gökbakar’ın yeni lüks yatı

Şahan Gökbakar’ın yeni lüks yatı

Şahan Gökbakar yeni yatıyla mavi tura çıktı. Şahan Gökbakar’ın son aldığı ultra lüks yatının özelliği. Komedyen Şahan Gökbakar, evinden sonra yatını da değiştirdi. Gökbakar, teknesini satarak 5 milyon 500 bin TL’ye 52 model lüks tekne aldı.

Şahan Gökbakar yeni yatıyla tatile çıktı. Lüks yat sahibi olan ünlüler. İkinci kez baba olduktan sonra hayatında büyük değişikliklere giden Şahan Gökbakar, ilk olarak Rumelihisarı’ndaki evini Acarkent’e taşıdı. Komedyen, geçtiğimiz ay ise teknesini satarak, lüks bir yat aldı. Gökbakar, ‘Kayhan’ filminin galaları biter bitmez, eşi Selin Ortaçlı, çocukları Deniz Efe ve Ela’yla soluğu Göcek’te aldı.

5 MİLYON 500 BİN TL’LİK YENİ OYUNCAK

Oyuncu, 5 milyon 500 bin TL’ye aldığı Absolute Navetta 52 model lüks yatla, deniz sezonunu açtı. Ailece tatile çıkan komedyenin yeni oyuncağında, yedi yatak odası ve üç tuvalet bulunuyor. Koyları dolaşan Gökbakar, dört kamaranın olduğu yatından Instagram’dan fotoğraf ve video paylaşmayı da ihmal etmiyor.

İlginizi Çekebilir

Gülnihal Karadereli bıçalı saldırıya uğradı

Gülnihal Karadereli çalıştığı Marmaray’da bıçaklı saldırıda yaralandı. İstanbul’da Marmaray İstasyonu’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting