Ana Sayfa / Kime Ait / Sahte e-devlet mesajına dikkat

Sahte e-devlet mesajına dikkat

Sahte E-devlet mesajı gönderiliyor. İstanbul’dan önemli uyarı. Sahte mesajlara karşı dikkatli olun. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından vatandaşlara gönderilmiş gibi gösterilen sahte kısa mesajla ilgili açıklama yaptı.

İstanbullulara sahte e-devlet mesajı uyarısı. sahte mesajla hesaplarınız boşaltılabilir.

İstanbullu bazı vatandaşların cep telefonlarına akşam saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mezarlıklar Daire Başkanlığı tarafından gönderilmiş gibi gösterilen bir kısa mesaj ulaştı.

Gönderen yerine ‘IBBMEZDAIBS’ yazılan kısa mesajda “e-Devlet Kapısı şifreniz ile giriş yapılmıştır. Sizlere ait değilse lütfen kontrol ediniz” ifadeleri yer aldı.

İBB: HİÇBİR İŞLEM YAPMAYIN

İBB de mesaja ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İBB’nin paylaşımında “Bazı vatandaşlarımızın telefonlarına Mezarlıklar Daire Başkanlığımızdan gelmiş gibi görünen bu mesajın ulaştığı tespit edilmiştir. Söz konusu mesajla ilgili vatandaşlarımızın hiçbir işlem yapmamasını önemle rica ederiz” denildi.

İlginizi Çekebilir

John Lennon gitarı satılıyor

Dünyanın en pahalı gitarı açık arttırmada satılıyor. Müzik dünyasının efsane grubu Beatles’tan John Lennon’un 1960’larda …

Sınırsız Hosting