Ana Sayfa / Gündem / Sakine Kaya öldürüldü

Sakine Kaya öldürüldü

Nudem kod adlı azılı kadın terörist Sakine Kaya mİT operasyonu ile öldürüldü. PKK’nın kadı canavarlarından biri daha cehenneme gönderildi. PKK’nın Suriye yapılanması YPG’nin kadın yapılanması içinde sorumlu düzeyde faaliyet yürüten terörist Nudem kod adlı Sakine Kaya MİT’in düzenlediği nokta operasyonla Suriye’de öldürüldü. 13 yıldır örgütünün dağ kadrosunda yer alan Kaya’nı Zeytin Dalı harekâtında 12 askerimizin şehit olduğu, füzeli ve roketli saldırılarda yer aldığı biliniyor…

Sakine Kaya öldürüldü PKK’nın kadın sorumlularından olan Nudem kod adlı terörist MİT tarafından sarı torbaya sokuldu.

Mardin’in Nusaybin İlçesinin karşısındaki Heseki Vilayetine bağlı Kamışlı İlçesinde 18 Ocak günü Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)  tarafından terör örgütü PKK’nın kadın yapılanması YPJ’nin sorumlularından Nudem kod adlı Sakine Kaya’nın barındığı bölgeye silahlı insansız hava aracıyla nokta operasyon gerçekleştirildi.

Uzun zamandan beri MİT’in etkisiz hale getirilmesi öncelikli teröristler listesinde yer alan Sakine Kaya’yı izleyen MİT; yerel saha ajanlarından da aldığı bilgileri teyit edince operasyon için düğmeye basıldı.

Teröristin bulunduğu bölgeye düzenlenen operasyonda kadın terörist etkisiz hale getirildi. Terör örgütü ise kadın teröristin hastanede tedavi görürken hastalıktan öldüğünü duyurmak zorunda kaldı.

TSK HAREKATLARINDA ÖN SAFLARDA SALDIRILARA KATILDI

13 yıldan beri Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki terör kamplarında silahlı faaliyet yürüten kadın terörist; Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinin karşısındaki Resulayn ile Suruç İlçesi karşısındaki Ayn El Arap (Kobani) de Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı bombalı ve mayınlı saldırılarda yer aldı.

Mehmetçiğin düzenlediği bir operasyonda yaralanan kadın terörist Sakine Kaya’nın Suriye’nin Afrin kentini işgal eden teröristlere karşı TSK’nın gerçekleştirdiği Zeytin Dalı harekatında da Mehmetçiğe karşı füze, havan, roket ve ağır silahlı saldırılarda bizzat yer aldığı belirlendi.

12 ASKERİMİZİN ŞEHİT EDİLDİĞİ SALDIRILARDA YER ALDI

Yakalanan ve teslim olan teröristlerin teşhis ve ifadelerinde de Zeytin Dalı harekatında Mehmetçiğe karşı silahlı saldırılarda bulunan kadın teröristin 12 askerimizin şehit olduğu saldırılara katıldığı bilgisi yer alıyor.

Zeytin Dalı harekatının 41. Gününde Hatay’ın Hassa İlçesinin karşısındaki Hac Bilal Köyü Keltepe bölgesinde 9 yine bir helikopterimizin kırıma uğradığı saldırıda da iki pilot ve Afrin’deki bir üs bölgesine düzenlenen havanlı saldırıda da 1 olmak üzere 12 askerimizin şehit edildiği saldırılara katılmaktan aranıyordu.

Kadın teröristin katıldığı saldırılarda Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Kahraman, Pilot Üsteğmen Erdem Mut, Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş, Uzman Çavuşlar Hamza Karacaoğlu, Halis Koca, Burak Akalın, Hüseyin Şahin, Koray Karaca, Ali Akdoğan, Serdar Ege, Oğuzcan Ekiz ile Uzman erbaş Enes Sarıaslan şehit olmuştu.

İlginizi Çekebilir

ABD üniversitelerinde Filistin gösterileri

Amerika’da Filistin’e destek gösterileri tüm üniversiteleri sardı. ABD’de büyük iç karışıklık. Katil Siyonist İsrail’e Amerika7da …

Sınırsız Hosting