Ana Sayfa / Manşet / Salı Ankara okul tatil mi 10 Ocak

Salı Ankara okul tatil mi 10 Ocak

Ankara salı okullar kar tatili oldu mu 10 Ocak. 10 Ocak Ankara tatil var mı okullara. Ankara hava durumu salı ve çarşamba. Okullar Ankara’da tatil edildi mi sorusu gün içinde çok arandı. Geçtiğimiz günlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. 10 Ocak Salı hava durumu raporuna göre Ankara’da bugün kar yağışı etkisini gösterecek. Bu haberlerin ardından ”Ankara’da yarın okullar tatil olacak mı?” sorusu yine en çok merak edilen konu oldu. 10 Ocak Salı günü Ankara’da okullar tatil olacak mı? Ankara Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Ankara Valisi Ercan Topaca’dan kar tatili ile ilgili gelecek son dakika açıklamalarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz. İşte Ankara’da yarın okullar tatil olacak mı sorusunun yanıtı…
Ankara’da okullar salı günü yani yarın tatil edilmedi cevabı. 10 Ocak Ankara’da okullara kar tatili yoku. Meteoroloji’nin yaptığı hava durumu tahminlerine göre Ankara’da kar yağışı bugün de etkisini gösterecek. Dün yağan kar yğaışı nedeniyle öğrenciler ve velilerin gözü Ankara Valisi Ercan Topaca’daydı. Ancak kar tatili bekleyen öğrencilerin istediği olmadı. Bugün bir kez daha Ankara’da yarın okullar tatil olacak mı sorusunun cevabı beklenmeye başladı. Ankara Valiliği’nden bu konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ankara Valisi Ercan Topaca’nın Twitter hesabından kar tatili ile ilgili yapacağı son dakika açıklamasını bu başlık altından öğrenebilirsiniz. İşte 10 Ocak Salı günü Ankara’da okullar tatil mi? sorusunun cevabı…

ANKARA’DA YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI? – 10 OCAK SALI

Türkiye genelinde yağan yoğun kar yağışı nedeniyle dün akşam birçok ilde okulların tatil edildiği açıklandı. Ancak öğrenci ve velilerin kar tatili beklemesine rağmen Ankara Valisi Ercan Topaca okulların tatil edilmeyeceğini söylemişti. Bugün bir kez daha öğrencilerin gözü Ankara Valiliği’ne çevrildi. Henüz Valilikten gelen resmi bir açıklama yapılmadı. Son dakika haberlerini haberimizden bulabilirsiniz.

ANKARA VALİSİ ERCAN TOPACA’DAN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

Ankara Valisi Ercan Topaca öğrencilerin twitter’dan ‘Okullar yarın tatil mi?’ sorusu üzerine “Sevgili öğrenciler Meteorolojik verilere göre, Ankara’da okulların tatil edilmesini gerektiren bir durum bulunmamaktadır. İyi dersler” yanıtını verdi.
YOLLAR KAPANDI ELEKTRİK TELLERİ KOPTU

Türkiye doğudan batıya kara kışla mücadele ediyor. Meteorolojinin günlerdir uyardığı dondurucu soğuklar ve kar yağışı tüm yurdu etkisi altına aldı. Trakya’da kentlerde yaşam durma noktasına geldi. Bölgenin yüksek kesimlerinde kar kalınlıkları yer yer 30 santimetreyi bulurken, Edirne ve Kırklareli’de 161 köy yolu ulaşıma kapandı. Kırklareli’de Bulgaristan’a açılan Dereköy Sınır Kapısı karayolunda ise çok sayıda araç yolda mahsur kaldı.

-Edirne’de kar nedeniyle, 63 köye ulaşım sağlanamıyor, 4 belde ile 26 köye de elektrik verilemiyor.

-Tekirdağ’ın Hayrabolu, Malkara, Muratlı ilçelerinde yolda mahsur kalan 8 kişiyi, afad kurtardı. Şiddetli rüzgar tüm deniz seferleri iptal edildi.

İlginizi Çekebilir

Tokat deprem büyüklüğü

Tokat son deprem büyüklüğü. Tokat’a yeni büyük deprem bekleniyor mu? Tokat’ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting