Ana Sayfa / Manşet / Samantha Fatih Terim (Terim’in lakabı)
FATİH TERİM LAKABI SAMANTHA

Samantha Fatih Terim (Terim’in lakabı)

Rıdvan Dilmen’e neden ‘Şeytan’ deniyor lakabı nereden geliyor? Fatih Terim’in futbolculuk yıllarındaki lakabı Samantha yani tatlı cadı imiş. Futbol dünyasında futbolcuların lakapları ve en ilginç futbolcu lakapları ve nasıl ortaya çıktıkları. Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beinsports’ta katıldığı programda Fatih Terim’in lakabını ve futbolculuk yıllarını anlattı.

Rıdvan Dilmen ‘Şeytan Rıdvan’ lakabını neden sevmiyor sorusu. Fatih terim’in futbolculuk dönemindeki lakabı çok şaşırttı. Tatlı Cadı dizisinin ünlü karakteri Samantha bakın kimin lakabıymış. Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, ‘Soyunma Odası’ programında yine Türk futbolunun efsane isimleri ve aynı zamanda Rüştü Reçber ile Metin Tekin ile bir araya geldi.

TERİM’E NEDEN SAMANTHA FATİH DİYORLARDI
Futbolcuların ilginç takma adları yani lakapları hep dikkat çekmiştir. Futbolculuk yıllarında kendisine neden şeytan lakabının verildiği üzerine konuşan Rıdvan Dilmen, daha öncesinde Fatih Terim’in futbolculu yıllarından bahsetti.

Dilmen, futbolculuk yıllarında ön libero mevkisinde görev yapan Fatih Terim‘in lakabının ‘Samantha‘ olduğunu söyledi ve o günleri anlattı:
“Fatih Terim’in lakabı Samantha idi. Tatlı cadı demektir. Fatih hoca futbolcuyken libero oynardı. Çizgiden çok top çıkarırdı. Lakabı o yüzden verilmiştir. Benim lakabım şeytan ise oyun zekamdan dolayı koyulmuş. Hem süratim, hem oyun zekamdan dolayı verilmiş. Ancak lakabımı sevmiyorum ben.”

METİN TEKİN’İN KOMİK ANILARI
Eski Beşiktaşlı futbolcu Metin Tekin ise programda siyah beyazlı takımda forma giydiği ilk Galatasaray maçındaki anıyı anlattı. Siyah beyazlıların sarı fırtına lakaplı unutulmaz futbolcusu Metin Tekin, bonservisinin çıkmasının ardından Galatasaray ile Donanma Kupası sonrası yaşadığı bir anıyı anlattı.
“Beşiktaş’ta ilk maçında Galatasaray ile oynadık. Donanma Kupası maçıydı. 2-2 bitti. Maçtan sonra babamla vapura gidecektik. Trafik sıkışık. İşte bir taksici geldi, camı açtı. Kardeş Beşiktaş – Galatasaray maçı kaç kaç bitti diye sordu. O zamanlar daha tanınmıyoruz tabi fazla. 2-2 bitti dedim. Golleri kim attı diye sordu. Ben attım abi dedim. Ya sana adam gibi soru sorduk dedikten sonra kızdı, bastı gitti. (Sözcü)

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati’nden atıldı

İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet’i tarikattan attı. Cübelli Ahmet cemaatsiz kaldı iİsmailağa onu aforoz etti. Cübbeli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting