Ana Sayfa / Kadınca / Samar Dadgar neci, nereli, yaşı?

Samar Dadgar neci, nereli, yaşı?

Modacı Samar Dadgar aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi ve kimdiri merak ediliyor. İddialara göre Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük Samar Dadgar ile fırtınalı bir birliktelik yaşıyor.  Seni çok bekledim dizisi ile yeniden gündemde kalan Özcan deniz bir yandan boşandığı eşi ile olan polemikleri öte yandan aşkları ile magazin gündeminde kendine yer buluyor.  

Samar Dadgar neci, kim, nereli, yaşı ve Özcan Deniz ile olan ilişkisi haberleri gündemde. Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz yıl boşanan ikili arasında ev tartışması yaşanıyor.

ÖZCAN DENİZ’İN KÜÇÜK AŞKI SAMAR DADGAR MI?

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz yıl boşanan ikili arasında ev tartışması yaşanıyor. Eski eşi ile ev yüzünden mahkemelik olan 49 yaşındaki Özcan Deniz, iddiaya göre kendisinden 23 yaş küçük modacı ile yeni bir aşka yelken açtı.

Özcan Deniz, Mart 2018’de evlendiği Feyza Aktan‘dan Hazarin 2019’da boşanmıştı. Ünlü oyuncunun İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar ile yaşadığı aşk yaşadığı iddia edildi.

İRANLI MODA TASARIMCISI SAMAR DADGAR KİM?

Posta’nın haberine göre; eski eşi ile ev yüzünden mahkemelik olan 49 yaşındaki şarkıcı, İranlı moda tasarımcısı 26 yaşındaki Samar Dadgar ile yaz başından beri birlikte.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting