Ana Sayfa / Genel / Sapık komiser çıktı

Sapık komiser çıktı

Markette kadınların etek altı fotosunu çeken kişinin komiser olduğu ortaya çıktı gözaltında. Sapık markette kadınların resimlerini çekiyordu yakalandı.

İstanbul’da sapık komiser çıktı markette kadınların etek altını çekiyordu. Kağıthane’deki BİM marketin bir şubesinde bir şahsın kadınları etek altından fotoğrafladığı anlar güvenlik kamerasına yakalandı. Şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın komiser Serdar E. olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Kağıthane’de bulunan BİM zincir markette çekildiği iddia edilen görüntülerde, kadınları eteğinin altından fotoğraflayan bir erkek güvenlik kameralarına yakalandı.

KOMİSER OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Polise haber verilmesi ile birlikte görüntülerden kimliği tespit edilen sapık gözaltına alındı. İnternethaber’in haberine göre; BİM sapığının, Serdar E. olduğu ve komiser olarak görev yaptığı ifade edildi.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerin sonrasındaki gözaltına alınan sapık komiserin telefonundaki arşivinden birçok kadına ait görüntüler çıktığı iddia edildi.

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde ise Serdar E.’nin BİM markette reyonlardan ürün alan bir kadının eteğinin altına telefonunu sokarak görüntü çektiği görülüyor.

 

İlginizi Çekebilir

Necmettin Erbakan Akyüz’e soruşturma

Şampiyon olduktan sonra Filistin barağı açtı diye şampiyonluğu elinden alınan Necmettin Erbakan Akyüz’e soruşturma açıldı. …

Sınırsız Hosting