Ana Sayfa / Kadınca / Şarkıcı Elton John müziği bırakıyor

Şarkıcı Elton John müziği bırakıyor

Elton John müziği bırakacak gibi. Elton John yaşı, yaşamı. Tüm dünyada bilinen “Rocket Man”in sahibi efsanevi sanatçı Eltin John, “Gelecek yıl Stockholm’de konserim bittikten sonra biraz ara vereceğim ve bundan sonra ne yapacağıma karar vereceğim” dedi.

Elton John mesleğini bırakmaya hazırlanıyor. “Fleur East ile Hits Radio Breakfast” programına konuk olan 75 yaşındaki yaşayan efsane Elton John, dünya turnesi “Farewell Yellow Brick Road”, Temmuz 2023’te İsveç’te sona erdiğinde bir süre müziğe ara vereceğini duyurdu.

Halk TV’de yer alan habere göre; 2023 senesini nasıl geçireceğini kafasında şekillendirdiğini aktaran John, programında Disney+’ta gösterime girecek olan “Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend” belgeseli ile Tammy Faye Messner ve ilk kocası Jim Bakker’ın hayatını anlatan bir tiyatro uyarlamasında rol almak olduğunu belirtti.

Beş kez Grammy Ödülü kazanan sanatçı, “Muhtemelen gelecek yıl bir şey yayınlamayacağım, ama kim bilir? Başkasının albümünde yer alabilirim ama bireysel olarak albüm ya da şarkı çıkarmayacağım” dedi.

BRİTNEY SPEARS İLE ŞARKISI HİT OLMUŞTU

John’un ara verme duyurusu, “Son turnem” dediği dünya turuna devam ederken geldi. Yıldız, Avustralya, Yeni Zelanda ve Avrupa’ya gitmeden önce önümüzdeki birkaç ayı Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) stadyum gösterileri yaparak geçirecek.

Geçtiğimiz ay Britney Spears ile düeti “Hold Me Closer”ı yayınlayan John yoğun bir yaz geçirdi. Dans-pop türündeki şarkı hit oldu ve Billboard Hot 100 listesine 6 numaradan giriş yaparak, Spears’a yaklaşık on yıl sonra ilk Top 10 teklisini kazandırdı.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting