Ana Sayfa / Kadınca / Şarkıcı Şimal kiminle evleniyor

Şarkıcı Şimal kiminle evleniyor

Şarkıcı Şimal nereli, yaşı, ne kanseriydi? Meme kanserini yenen Şarkıcı şimal evleniyor. Geçtiğimiz ay uzun süredir tedavi gördüğü meme kanserini yendiğini açıklayan şarkıcı Şimal, evleniyor.

Şimal aslen nereli, kaç yaşında, Şarkıcı şimal şarkıları ve şimal ne kanseriydi, şimal kanseri nasıl yendi soruları. Şarkıcı şimal evleniyor. Uzun süre meme kanseri tedavisi gören Şimal geçen ay sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak hastalığı yendiğini açıklamıştı. Ünlü şarkıcıdan bir müjdeli haber daha geldi. Şimal, sosyal medya hesabında isteme töreninden paylaşımlar yaptı. “Bizim için en güzel gün” ifadeleri kullanan ünlü şarkıcıya, çok sayıda tebrik mesajı yağdı.

0x0-kanseri-yenen-simalden-bir-mujdeli-haber-daha-bizim-icin-en-guzel-gun-dedi-art-arda-paylasti-1629574137016.jpg

ŞARKICI ŞİMAL NERELİ, KAÇ DOĞUMLU, EĞİTİMİ VE ŞARKILARI

ŞARKICI ŞİMAL KİMDİR?

Şarkıcı Şimal 25 Nisan 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. Boğa burcu olan Şimal’in 400e yakın bestesi bulunuyor. İlk olarak 2012 yılında çıkış yapan şarkıcı, Başlangıç adlı albümünün prodüktörlüğünü Özken Ulusoy, aranjörlüğünü Taşkın Sabahtan ve Erdem Kınay üstlendi. Söz ve müziği Şimal Tebessüm Eden’e ait olan albümde aranjörü Taşkın Sabahtan’ın yaptığı Şimal Yıldızı adlı şarkının klip yönetmenliğini ise Enmir Khalilzadeh üstlendi.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting